| Mart 14, 2010, 01:15:12 ÖÖ |
|
|

|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 18, 2010, 08:55:29 ÖS |
|
dabappa
|
:P:L
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 25, 2011, 09:05:27 ÖÖ |
|
naruto21
|
güzel fim askerde izlemiştim :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Dosyasi, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Belgesi, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Programi, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Oyunlari, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Download, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Resimleri, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Hikayeleri, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Haberleri, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Indir,
Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Yükle, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Videosu, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Arsivi, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı, Paylasim, Oyun, Torrent,Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sherlock Holmes (2009) BDRip Altyazılı
|
Yükleniyor...
| | |