| Ocak 08, 2009, 04:27:12 ÖS |
|
|
 |
|
|
Rüyalarımda hep sen vardın. Uyanamadım uyanmak istemedim Öptüm kokladım seni doyamadım Ellerini bırakmak zor geldi Bilseler Seni ne kadar Çok sevdiğimi, Soluksuz dinlerlerdi, sana verdiğim değeri. Kaldım Şimdi Yalnız, Mutsuzmuyum? Karamsar olmaktansa Evet. Mutlumuyum? Hayal dünyasında yaşamaktan’sa Evet. Dokunamadığım Ellerine, Koklayamadığım Saçlarına Hasret duyarak Gidiyorum ßirtanem.
Ağladım resimlerine bakıp bakıp Düş kurdum gözyaşları akıtıp Nefret ettim yine sensizlikten Ölümle bir tıpatıp Hep Yek. Hep … üç Harflik Bir kelime. Tek. Tek başına Yaşarım. Kendi içimde Büyütürüm Seni. Soluksuz bir an bile ayrılmadan. O güzel gülüşün… O gözlerini kısışın. Onlara Bakarken Sen olmıcaksın Dimi artık? Hıhım olmıcaksın. Ben istedim, Senden Ölümüme benzeterek, istedim..
Ama olsun seviyorum yine seni ben Özlüyorum yine ta derinden Yalnız kalsam da buralarda Güç alıyorum masum gözlerinden
Olsun. Yoksun artık. Yada hiç olmuşmuydun. Var’ken de özlüyordum. Yine özlüyorum. Şimdi hasretin öyle içtenleşti ki, Bağrımı yakıyor. Gözlerin canımı acıtıyor artık. Ama olsun Seviyorum Yine Seni ben…. Gel artık çıkar beni karanlıktan Uzat artık uzat bana ellerini Kurtar ne olur kalbim seni arar Ayırma benden gözlerini
Gelsen… gel gidelim uzaklara desen. Yapmazmıyım? Elini tutup her şeye karşı gelmezmiydim. Gelmeyi bırak, sadece gözlerine bakarak bir ömür geçirirdim. Uzatsan ellerini. Kalbini bana verirmisin desen. Seviyorum seni, ne olur desen. Hiçbişeyden düşünmeden, gelmezmiyim seninle? Özlüyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim günden güne Çıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum her gün seni ben
Özlüyorum. Inan bana Seni, kendimden, her şeyden çok özlüyorum. Yoksun şimdi. Sanma ki bitti sevgin. O kadar Büyüyor ki, O kadar büyük bir heyecan veriyor ki, çıkıp geleceksin sanki Birgün. Seni Seviyorum, Diyip gidelim buralardan diyeceksin. oLsun.. Bekliyorum Hergün Seni ßen… oLsun.. Seviyorum Hergün Seni ßen…
Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Oyunun adı hayat Başrolde ben Yardımcı oyuncuLar sevgi, aşk, acı, qeçmiş... Senaryo konusu Herşeye rağmen mutLu olma sanatı ve oyun bitti.. perdeler indi ışıkLar söndü yoruldum artık..!!
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ocak 08, 2009, 05:08:54 ÖS |
|
SaFKaN
|
Ama olsun seviyorum yine seni ben Özlüyorum yine ta derinden Yalnız kalsam da buralarda Güç alıyorum masum gözlerinden
off kaptan ne yaptın sen yaa insanı bitirirsin valla :'( paylaşım için teşekkürler +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 08, 2009, 05:55:47 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ne yapalım herkeze yetişmeye çalısıyoruz :) işimiz bu
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Seviyorum Hergün Seni ßen Dosyasi, Seviyorum Hergün Seni ßen Belgesi, Seviyorum Hergün Seni ßen Programi, Seviyorum Hergün Seni ßen Oyunlari, Seviyorum Hergün Seni ßen Download, Seviyorum Hergün Seni ßen Resimleri, Seviyorum Hergün Seni ßen Hikayeleri, Seviyorum Hergün Seni ßen Haberleri, Seviyorum Hergün Seni ßen Indir,
Seviyorum Hergün Seni ßen Yükle, Seviyorum Hergün Seni ßen Videosu, Seviyorum Hergün Seni ßen Arsivi, Seviyorum Hergün Seni ßen Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Seviyorum Hergün Seni ßen, Paylasim, Oyun, Torrent,Seviyorum Hergün Seni ßen, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Seviyorum Hergün Seni ßen, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Seviyorum Hergün Seni ßen
|
Yükleniyor...
| | |