|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
 |
« : Nisan 07, 2008, 04:47:14 ÖS » |
|
shangai üniversitesindeki bir öğrenci sevgilisine aşkını anlatmak istemiş. ve ne mi yapmış? üniversite kampüsündeki odalarda kalan her kız öğrenciye çikolatalar vererek akşam tam saat 20:00 de bazılarına ışıklarını açmalarını bazılarını da kapatmalarını söylemiş gerisini resimden izleyin... gerçekten çok güzel o saatte yüzlerce öğrenci insanın bildiği en yüce duygu olan "sevgi" tarafından yaratılan bu sanat eserini hayranlıkla izlediler. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2008, 05:28:55 ÖS Gönderen: s-e-r-v-e-t »
|
|
|
|
|
| |
Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A
7/24 Online
Mesaj Sayisi: N/A

|
|
|
Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben 
Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum  |
|
Co-Admin
Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2008, 05:02:15 ÖS » |
|
Çocuq zeki bişimiş aynı zamanda da romantik sonrada 2 sini bi araya getirmiş mantıklı bişi yapmış ( aynı benim kafadan )  emegine saglık bengül +rep
|
|
|
|
|
|
VücuDumDa SaDece TANRI'nın BiLDiği Bir Yer GösTereBiLirim Sana..Ve BiLmeLiSİn Bo$Luk KutsaLDır...O Bo$Luğa Gitmek İster misin ?
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2008, 05:30:03 ÖS » |
|
vay bee bı kıs benım ıcın bole yapsın ben dunyayı onun ıcın kalp halıne getırırım valla +rep 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2008, 06:09:27 ÖS » |
|
beğendiğinize sevindim azcık siz de örnek alın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2008, 06:27:04 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2008, 07:57:13 ÖS » |
|
güzel bişey ahh ahh keşke biri de bana yapsa ama nerdee +rep emeğine sağlık ablacım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2008, 07:58:23 ÖS » |
|
sana yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2008, 02:47:05 ÖS » |
|
 SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | Alinti: |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | s-e-r-v-e-t tarafindan gönderildi. |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | | ne yanı sımdı dıyorsunkı illa git taksim meydanına insanları bır araya getirip kalp seklımı yapayım 
| |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |
neden olmasın gerçekten seviyosan yaparsın hem de süper olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoVe FiSt
Prenses
Üye Grubu : Hero Member
Kayit Tarihi : Ağustos 27, 2007, 11:37:14 ÖÖ
Üye No : 3
Mesaj Sayisi : 2336
Rep Gücü : Karma: 68
Kisisel Mesaj : RoCK
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2008, 08:34:41 ÖS » |
|
ahhhhhhh süper birşey yha harbi çocukmuş ben o kızın yerinde olsam o çocuğu asla bırakmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozgin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2008, 08:52:07 ÖS » |
|
eft süper olmuş gerçektende sağol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2008, 12:59:06 ÖS » |
|
 SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | Alinti: |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | s-e-r-v-e-t tarafindan gönderildi. |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | | ne yanı sımdı dıyorsunkı illa git taksim meydanına insanları bır araya getirip kalp seklımı yapayım 
| |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | tabi ki gidip aynısını yap demiyoz sana kopya çekmeyin de kendiniz farklı bişeyler düşünün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 09, 2008, 05:50:50 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prenses
Üye Grubu : Sr. Member
Yas : 23
Kayit Tarihi : Eylül 16, 2007, 02:32:19 ÖÖ
Üye No : 64
Mesaj Sayisi : 438
Rep Gücü : Karma: 4
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2008, 09:25:52 ÖÖ » |
|
süper bişi yapmış çocuk yaaa o kızın yerinde olmak isterdim saol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 10, 2008, 10:55:38 ÖÖ » |
|
 SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | Alinti: |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | | süper bişi yapmış çocuk yaaa o kızın yerinde olmak isterdim saol paylaşım için
| |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |
azmı yaptık uyusss 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prenses
Üye Grubu : Sr. Member
Yas : 23
Kayit Tarihi : Eylül 16, 2007, 02:32:19 ÖÖ
Üye No : 64
Mesaj Sayisi : 438
Rep Gücü : Karma: 4
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 10, 2008, 12:11:28 ÖS » |
|
 SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | Alinti: |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | s-e-r-v-e-t tarafindan gönderildi. |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | Alinti: |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | n_e_h_i_r tarafindan gönderildi. |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | | süper bişi yapmış çocuk yaaa o kızın yerinde olmak isterdim saol paylaşım için
| |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |
azmı yaptık uyusss 
| |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) | |  SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) SEVGİNİN BÜYÜKLÜĞÜ :) |
BÖLE BİŞİ YAPTINMI UYUSS 
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
|
|