+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Ask Doktoru
 SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Ask Doktoru
 SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP  (Okunma Sayısı 68 defa)
^^KaPTaN6^^
Administratör
*

Üye Grubu : Hero Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Üye No : 1
Mesaj Sayisi : 2370
Rep Gücü : Karma: 255

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Şubat 05, 2008, 09:40:42 ÖS »

Seni seviyorum. Her şeyinle… Geçmişinle geleceğinle, sevginle, gülüşünle, bakışınla göremesem de… Hem de öyle seviyorum ki, kimse engel olamayacak bundan sonra… Yollar ayıramayacak bizi… İzin vermeyeceğim…
Ayrılık sebebi olarak gösterdiğim sorunları aşmamız, beraber yok etmemiz için BİZ ‘ e zaman vereceğim…
Ben senden uzakta yaşamak istemiyorum ve BİZ olduğumuz sürece sen yüreğimdesin, en yakınımdasın, içimde benimlesin…
Hayallerimizi gerçekleştirmeyi imkânsız olarak görmek istemiyorum artık. Ben seninle olduğum sürece, emin ol her şeyi yaparım bizim için…
Sensiz eksiğim bitanem, kalbimin yarısı yok… Seni düşünmediğim bir gece bile olmadı… Hep sana sarılarak uyudum. Geleceğin günleri hayal ederek…
Seni öyle özledim ki, ağlıyorum kendime seni düşündükçe… Hayatım boyunca yanımda ol istiyorum, hep sev beni istiyorum… Yüreğime elimi koyduğumda, sen geliyorsun gözümün önüne, gülümsüyorsun… Sarılıyorum sana. Öpüyorum doya doya. Hissetmiyorsun belki ama seninle yaşıyorum…
Sensiz bu şehri sevmiyorum artık. Öyle vazgeçilmez anılar yükledin ki, unutamıyorum!
Hayatım bir sonbahar yaşadı senden gidince… Yağmurlar yağdı yüreğimin kuytu köşelerine… Sonra kış geldi. Seni sakladığım yerler buz tuttu… Şimdi ise ilkbaharımı yaşıyorum… Güvenemiyorum yazın gelişine, hala kıştayım sanıyorum… Söyle yüreğime yazı getirecek misin? Buz tuttuğun yerlerden çoğalarak çıkacak mısın?
Akıttığım gözyaşlarıma hiç acımıyorum sana feda olsun. Ben sensiz geçen günlerime acıyorum.
Özür diliyorum… Affet deyip yalvarmıyorum ama özür diliyorum…
Şu an ağlıyorum. Bunları yazdığım için… Kızarsın şimdi “ ağlama” diye… Ama engel olamıyorum işte anlıyor musun dayanamıyorum…
Gidişin geliyor gözümün önüne… Sana sarılışım ellerin gözlerin senden koptuğum o yer…
Ve tekrar seni ne kadar özlediğimi anlıyorum
Bir gelsen…
Yüzüme bakmasan, kızsan biz değil yalnızca sen olsan bile… Seni bir görsem…
Bazen şeytan diyor git yanına, bırak elinde ne varsa, ona git! Ama yapamıyorum… Sana gelemiyorum…
Bekliyorum ama. Sabırla bekliyorum inan. Sitem etmeden isyan etmeden seni suçlamadan öfkeyle birikmeden… Hayallerimizin gerçekleşeceğini umut ederek bekliyorum… Seni bekliyorum…
Ve yine ağlıyorum… Seni çok özledim. Seni çok seviyorum…
Bekleme sırası bende… Gelmeni bekliyorum…
Ağlıyorum… Hasretime ağlıyorum… Sana yeniden “sevgilim” dememe izin vermeni istiyorum…
Seni çok özledim… Seni çok seviyorum

^^SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM, HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ YAŞAYAMIYORUM, BU AŞKI TEK KALPTE TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN CENNET GÖZLÜM BİR TEK SENİ SEVDİM VE SEVEREK ÖLECEĞİM^^

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
ozgin
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2008, 10:13:50 ÖS »

diğer yazıların gibi buda muhteşem kaptan6 ellerine yüreğine sağlık...
+rep
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags