• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 385 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP  (Okunma Sayısı 385 defa)
Şubat 05, 2008, 09:40:42 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Seni seviyorum. Her şeyinle… Geçmişinle geleceğinle, sevginle, gülüşünle, bakışınla göremesem de… Hem de öyle seviyorum ki, kimse engel olamayacak bundan sonra… Yollar ayıramayacak bizi… İzin vermeyeceğim…
Ayrılık sebebi olarak gösterdiğim sorunları aşmamız, beraber yok etmemiz için BİZ ‘ e zaman vereceğim…
Ben senden uzakta yaşamak istemiyorum ve BİZ olduğumuz sürece sen yüreğimdesin, en yakınımdasın, içimde benimlesin…
Hayallerimizi gerçekleştirmeyi imkânsız olarak görmek istemiyorum artık. Ben seninle olduğum sürece, emin ol her şeyi yaparım bizim için…
Sensiz eksiğim bitanem, kalbimin yarısı yok… Seni düşünmediğim bir gece bile olmadı… Hep sana sarılarak uyudum. Geleceğin günleri hayal ederek…
Seni öyle özledim ki, ağlıyorum kendime seni düşündükçe… Hayatım boyunca yanımda ol istiyorum, hep sev beni istiyorum… Yüreğime elimi koyduğumda, sen geliyorsun gözümün önüne, gülümsüyorsun… Sarılıyorum sana. Öpüyorum doya doya. Hissetmiyorsun belki ama seninle yaşıyorum…
Sensiz bu şehri sevmiyorum artık. Öyle vazgeçilmez anılar yükledin ki, unutamıyorum!
Hayatım bir sonbahar yaşadı senden gidince… Yağmurlar yağdı yüreğimin kuytu köşelerine… Sonra kış geldi. Seni sakladığım yerler buz tuttu… Şimdi ise ilkbaharımı yaşıyorum… Güvenemiyorum yazın gelişine, hala kıştayım sanıyorum… Söyle yüreğime yazı getirecek misin? Buz tuttuğun yerlerden çoğalarak çıkacak mısın?
Akıttığım gözyaşlarıma hiç acımıyorum sana feda olsun. Ben sensiz geçen günlerime acıyorum.
Özür diliyorum… Affet deyip yalvarmıyorum ama özür diliyorum…
Şu an ağlıyorum. Bunları yazdığım için… Kızarsın şimdi “ ağlama” diye… Ama engel olamıyorum işte anlıyor musun dayanamıyorum…
Gidişin geliyor gözümün önüne… Sana sarılışım ellerin gözlerin senden koptuğum o yer…
Ve tekrar seni ne kadar özlediğimi anlıyorum
Bir gelsen…
Yüzüme bakmasan, kızsan biz değil yalnızca sen olsan bile… Seni bir görsem…
Bazen şeytan diyor git yanına, bırak elinde ne varsa, ona git! Ama yapamıyorum… Sana gelemiyorum…
Bekliyorum ama. Sabırla bekliyorum inan. Sitem etmeden isyan etmeden seni suçlamadan öfkeyle birikmeden… Hayallerimizin gerçekleşeceğini umut ederek bekliyorum… Seni bekliyorum…
Ve yine ağlıyorum… Seni çok özledim. Seni çok seviyorum…
Bekleme sırası bende… Gelmeni bekliyorum…
Ağlıyorum… Hasretime ağlıyorum… Sana yeniden “sevgilim” dememe izin vermeni istiyorum…
Seni çok özledim… Seni çok seviyorum

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Nisan 03, 2008, 10:13:50 ÖS
ozgin'in Bilgileri
ozgin
Ziyaretçi

diğer yazıların gibi buda muhteşem kaptan6 ellerine yüreğine sağlık...
+rep

Google Words: SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Dosyasi, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Belgesi, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Programi, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Oyunlari, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Download, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Resimleri, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Hikayeleri, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Haberleri, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Indir, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Yükle, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Videosu, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Arsivi, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP, Paylasim, Oyun, Torrent,SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SEVGİLİYE VERİLMEYEN MEKTUP

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS