| Eylül 02, 2007, 09:15:32 ÖS |
|
|
Sen yitirilmiş deniz akşamlarında süzülen ay şafağı, Ben senin sihrine kanarak karaya vuran bir hırçın dalgayım. Gelişlerim seni bulmak sana kavuşmak için... Dönüşlerim yorgun,dağınık,paramparça...SENSİZ ÜSTELİK! ____________________________________________________________ Korku vermez bana en korkunç kabuslar bile;benim kabuslarımdan korkunç gecelerim var.. İşlemez iliklerime en şiddetli soğuklar bile;benim artık buzdan soğuk kalbim var.! ____________________________________________________________ BİR SENİ BEKLEMEKTEN YORULDUM..ARTIK SENİN GELDİĞİNİ GÖRMEK İÇİN GÖZLERİMİ AYIRMADIĞIM KAPIDAN YA SEN GİR YA ÖLÜM.. SEN SEÇ;YA KENDİN GEL YADA AZRAİL'İ GÖNDER SELAMINLA! ____________________________________________________________ SADECE SEVİLMEK HAREKETE GEÇİRİR DONMAKTA OLAN BİR KALBİ VE HIZLA ÇARPAN BİR KALPTİR HER SEFERİNDE, dÜNYA ÜZERİNDEKİ ONCA GÜZEL ŞEYİN SEBEBİ..YANİ..SIZLAYAN YERİNDEN SEVMEYE BAŞLAMALI BİR İNSANI.. SEVDİĞİ KADAR DA SEVİLMEKTİR ZATEN BİR ACININ YARA BANDI.
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 11, 2007, 05:33:14 ÖS |
|
By_TopraK
|
güzell tşk bizle yaplaştığın için :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 12, 2007, 04:39:47 ÖÖ |
|
Dark_AngeL
|
Ben de teşekkür ederim paylaşımımı okuduğun için..
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Sevgi Sözleri Dosyasi, Sevgi Sözleri Belgesi, Sevgi Sözleri Programi, Sevgi Sözleri Oyunlari, Sevgi Sözleri Download, Sevgi Sözleri Resimleri, Sevgi Sözleri Hikayeleri, Sevgi Sözleri Haberleri, Sevgi Sözleri Indir,
Sevgi Sözleri Yükle, Sevgi Sözleri Videosu, Sevgi Sözleri Arsivi, Sevgi Sözleri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sevgi Sözleri, Paylasim, Oyun, Torrent,Sevgi Sözleri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sevgi Sözleri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sevgi Sözleri
|
Yükleniyor...
| | |