| Ağustos 30, 2007, 02:10:12 ÖS |
|
|
SEVDA DENİZİ
Deryalara daldığım an, Seni gördüğüm zamandı, Beni en çok mutlu kılan, Bu deryede boğulmamdı. Zıpkın yemiş yunus gibi, Gücüm takatim kalmadı. En güzeli yüreğimden, Senin için vurulmamdı. Her gece gezdiğin suda, Öldüm haberin olmadı. O kıyıya vuran sular, Dalga değil ağlamamdı. İşte son çırpınışlarım, Hala sesim duyulmadı. Ben sana haykırdım ama Kulakların rüzgar sandı. Ölürken en son gördüğüm Gece kıyıda yatmandı. O gökyüzünde gördüğün Ay değil benim sevdamdı.
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: SEVDA DENİZİ Dosyasi, SEVDA DENİZİ Belgesi, SEVDA DENİZİ Programi, SEVDA DENİZİ Oyunlari, SEVDA DENİZİ Download, SEVDA DENİZİ Resimleri, SEVDA DENİZİ Hikayeleri, SEVDA DENİZİ Haberleri, SEVDA DENİZİ Indir,
SEVDA DENİZİ Yükle, SEVDA DENİZİ Videosu, SEVDA DENİZİ Arsivi, SEVDA DENİZİ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SEVDA DENİZİ, Paylasim, Oyun, Torrent,SEVDA DENİZİ, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SEVDA DENİZİ, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SEVDA DENİZİ
|
Yükleniyor...
|