| Şubat 25, 2008, 03:03:14 ÖÖ |
|
|
s-e-r-v-e-t arkadaşımızın herkeze slm ı var :)
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Şubat 25, 2008, 11:30:56 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
A.S
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 25, 2008, 12:59:21 ÖS |
|
bαL10cuк
|
a.s ne yapmış açmışmı iş yeri filan ?
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 25, 2008, 03:27:23 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Ve Aleykümselam.. İş yeri nolmuş nehir açmışmı? açmışsa işleri nasıl ???
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 25, 2008, 05:39:11 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
daha iş yerini açmamış arkadaşlar ama uğraşıyormuş
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Şubat 25, 2008, 07:15:42 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
a.s inşallah işi rast gider
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 25, 2008, 08:14:08 ÖS |
|
bysessiz19
|
a.s bizdende slm soyle
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Şubat 26, 2008, 02:01:09 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
inşallah saolun sölerim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 06, 2008, 01:05:49 ÖS |
|
nezo87
|
s-e-r-v-e-t arkadaşımızın herkeze slm ı var :)
ve aleykümselam saolsun servet abi bizi unutmadı yeni işi hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: s-e-r-v-e-t' ten haber Dosyasi, s-e-r-v-e-t' ten haber Belgesi, s-e-r-v-e-t' ten haber Programi, s-e-r-v-e-t' ten haber Oyunlari, s-e-r-v-e-t' ten haber Download, s-e-r-v-e-t' ten haber Resimleri, s-e-r-v-e-t' ten haber Hikayeleri, s-e-r-v-e-t' ten haber Haberleri, s-e-r-v-e-t' ten haber Indir,
s-e-r-v-e-t' ten haber Yükle, s-e-r-v-e-t' ten haber Videosu, s-e-r-v-e-t' ten haber Arsivi, s-e-r-v-e-t' ten haber Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
s-e-r-v-e-t' ten haber , Paylasim, Oyun, Torrent,s-e-r-v-e-t' ten haber , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, s-e-r-v-e-t' ten haber , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, s-e-r-v-e-t' ten haber
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |