| Ağustos 31, 2007, 05:31:46 ÖÖ |
|
|
yaşlı bir adam bir gün bisikletiyle geziyormuş az ilerde bir poliste ceza kesiyormuş ceza koçanı 10 adet ile sınırlı olduğundan günlük 10 adet ceza kesmek zorunluluğu var neyse yaşlı adam polisin önünden geçer selam verir e Selamün aleyküm evladım der polisde ve aleykümselam der nereye amca böle telaşlı telaşlı der polis yaşlı adamda tebesümlü bir şekilde evladım önümde ölüm arkamda Allah gidiyorum der bizim türk milletin zekası çoktur her nekadar **** olsada amca dur sana biz ceza kescem demiş adam şaşırmiş bisiklete 3 kişi binilmesi yasaktır öünde ölüm arkasında Allah :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 12, 2007, 04:07:55 ÖS |
|
iori_yagami
|
eline sağlık +rep
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 12, 2007, 05:25:52 ÖS |
|
seni_uzerler
|
:D:D:D:D:D:D:D ellerüne Sağluk kardeşüm Benüm :D Super
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 13, 2007, 12:59:29 ÖÖ |
|
dj isyankar
|
emeğine saglık kardeşim :)
|
|
|
|
|
|
dj isyankar
|
|
|
Google Words: s-e-r-v-e-t_ Dosyasi, s-e-r-v-e-t_ Belgesi, s-e-r-v-e-t_ Programi, s-e-r-v-e-t_ Oyunlari, s-e-r-v-e-t_ Download, s-e-r-v-e-t_ Resimleri, s-e-r-v-e-t_ Hikayeleri, s-e-r-v-e-t_ Haberleri, s-e-r-v-e-t_ Indir,
s-e-r-v-e-t_ Yükle, s-e-r-v-e-t_ Videosu, s-e-r-v-e-t_ Arsivi, s-e-r-v-e-t_ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
s-e-r-v-e-t_, Paylasim, Oyun, Torrent,s-e-r-v-e-t_, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, s-e-r-v-e-t_, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, s-e-r-v-e-t_
|
Yükleniyor...
| | | |