+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Güzel Sözler
 SENİ SEVMEK

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Aska Dair  » Güzel Sözler
 SENİ SEVMEK
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SENİ SEVMEK  (Okunma Sayısı 110 defa)
Co-Admin
*

Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Mart 01, 2008, 05:26:29 ÖS »

Binlerce yıldır suçunun ne oldugunu bilmeden kürek cezasına çarptırılan hükümlünün, bir gün özgürlügüne kavusacagını hayal ederken, gözlerinde saklı kalan son umudu korumak için direnmesi gibidir Seni Sevmek...

Uysallıga direnmekten vazgeçip, sonsuz minik dalganın çırpınmasıyla olusturdugu bir deniz firtınasıdır Seni Sevmek...

Azaldıkça çogalmanın çeliskisinden dogan, ne yapamayacagını bilemeden dolasan, saskın, ürkek kaybolmus yolların yolcusu olmaktır Seni Sevmek...

Gözlerini kapatıp mutluluğu çizmek yüregime, hayalini kurmak sadece, hiç görmedigin, hiç yasamadıgın bir ülkede kalabalıkta hiç görmedigim ellerinin sıcaklıgıyla kaybolmaktır Seni Sevmek...

Yangınlara su serpmek, karanlıktaki kabuslardan uyanmak, elimi her uzattıgımda kaçısını görsem de korkaklık degildir sevmek, yokluktan var etmek kendi küllerimden yeniden var olmaktır Seni Sevmek...

Dinledigin bir sarkıda aglarken, göz yaslarının mavi bir nehir gibi akarken olmayan varlıgının hayaline sarılıp uyumaktır, hiçbir zaman olmayacagını bilerek karanlıkta acılarla dans eder gibi aydınlıgı beklemektir Seni Sevmek...

Bir ütopyadır Seni Sevmek, susuz çöllerden çıkıp gelmektir derin akan sulara... Seni Sevmek, hayat, masaL, rüya, hayal...

VücuDumDa SaDece TANRI'nın BiLDiği Bir Yer GösTereBiLirim Sana..Ve BiLmeLiSİn Bo$Luk KutsaLDır...O Bo$Luğa Gitmek İster misin ?

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
ozgin
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2008, 12:34:49 ÖÖ »

emeğine sağlık paylaşım için tşk
Co-Admin
*

Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« Yanıtla #2 : Mart 03, 2008, 03:51:10 ÖS »

tşk ederim gözlerine saglık

VücuDumDa SaDece TANRI'nın BiLDiği Bir Yer GösTereBiLirim Sana..Ve BiLmeLiSİn Bo$Luk KutsaLDır...O Bo$Luğa Gitmek İster misin ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags