| Temmuz 29, 2009, 12:25:39 ÖÖ |
|
|
SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Hİç KORKMADIM AŞKTAN MEYDAN OKUYARAK YÜRÜDÜM ÜSTÜNE KANADI BAZEN HER YANIM KORKMADIM NELER TÜKETTİM YA DA KAç GECE UYKUSUZ KALDIM KURUDU BAZEN AĞLAMAKTAN GöZLERİM YİNE DE DEĞER AŞKA VE SEVDİĞİME DEDİM HATAYSA HATA... YAPTIĞIM HİçBİRŞEYE PİŞMAN OLMADIM KEŞKELERİMİN GöLGESİNE SIĞINMADIM KAZANMAYIDA KAYBETMEYİDE SENDEN öĞRENDİM. SEVDA MASALLARI YAZACAK SöZLER BİRİKTİRDİM VE SANA öYLE BÜYÜK BİRŞEY VAAD ETTİMKİ GöREMEDİN. ZOR AŞKTI BENİM SANA BESLEDİĞİM İMKANSIZLIKTI BANA TATTIRDIĞIN BEN BU AŞKIN ADINI YASAK BİR SEVDA MASALI KOYDUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM YASAK AŞKIM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Dosyasi, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Belgesi, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Programi, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Oyunlari, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Download, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Resimleri, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Hikayeleri, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Haberleri, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Indir,
SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Yükle, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Videosu, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Arsivi, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM, Paylasim, Oyun, Torrent,SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SENı SEVıYORUM YASAK AşKIM
|
Yükleniyor...
|