| Nisan 16, 2009, 02:56:31 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
 Seni Seviyorum ben.. Akıldışı sıradışı birşey bu... Seni Seviyorum ben çünkü hissedebiliyorum seni bende.. Seni Seviyorum ben çünkü birisi için ağlamak hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Vuslat hiç bu kadar çekici gelmemişti.. özlemlerin yanısıra Sabırı bilmeyen ben... vuslata gün sayarken her iç çekişte Ya SabıR diyebiliyorum artık.. pembe diziler hiç etkilemezken beni şimdi her hüsranla biten aşka ağlıyorum... viran bir halde olmak kendime acımama neden olmuyor nedensizce.. Nedenini bilmesemde her sabah uyandığımda bir tebessüm ve yastığım ıslak oluyor ama nedenini merak etmiyorum.. içim acıyor bazı gecelerde ama bunu sorun etmiyorum.. Belki sebebini biliyorum.. Belki sana verdiğim sözden dolayı nedeni deşmiyorum ama tuhaf geliyor..
Ey Sevgili.. şimdi benim sesimden tenimden ve kokumdan uzakta belki hasretimle benim gibi vuslat özlemiyle yaşıyorsun.. Dayanmamız gerektiğini söylerken belki de için içini yiyor.. Hergece yatmadan önce resimlere GözYaŞı akıtıyorsundur kimbilir.. Ama şunu unutmaki ne olursa olsun Ben ve aşkım hiçbir zaman senden gitmeyeceğiz..
aşkına yeminim sana sözüm var sevgilim.. Sen bizden gitsende biz bir yanımız eksik yine seni svmeye devam edicez.. Sen Gitmeyip hep yanımda kalıcaksanda Beraber ağlayıp beraber güleceğiz..
Şimdi Sevgilim Son sözdür ki sana şunu söylemek istiyorum.. Eğer benden uzaklarda gözlerin bir başkasına bana baktığı gibi bakarsa hiç durma al başını git buralardan bana söylemeden, kimsenin bilmesine müsaade etmeden çek git!
Giderken Yine unutmaki Bu yürek Sensiz hep varolacak bir o kadar virane yaşacak.. Seni Seviyorum Bebeğim.. Seni Seviyorum Bitanem .. Çünküleri Hiç usanmadan sıralayabildiğim için Seni Seviyorum.. Beni Sevdiğin için .. Benim olduğun için Seni Seviyorum ..
[alıntı]
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 16, 2009, 03:52:45 ÖS |
|
SaFKaN
|
Ey Sevgili.. şimdi benim sesimden tenimden ve kokumdan uzakta belki hasretimle benim gibi vuslat özlemiyle yaşıyorsun.. Seni seviyorum ben :) güzeldi cnm paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 09, 2009, 05:17:27 ÖS |
|
Dark_AngeL
|
Beğendiğine sevindim SaFKaN..Gözlerine sağlık canım benim..
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: SeNi SeViYoRuM BeN Dosyasi, SeNi SeViYoRuM BeN Belgesi, SeNi SeViYoRuM BeN Programi, SeNi SeViYoRuM BeN Oyunlari, SeNi SeViYoRuM BeN Download, SeNi SeViYoRuM BeN Resimleri, SeNi SeViYoRuM BeN Hikayeleri, SeNi SeViYoRuM BeN Haberleri, SeNi SeViYoRuM BeN Indir,
SeNi SeViYoRuM BeN Yükle, SeNi SeViYoRuM BeN Videosu, SeNi SeViYoRuM BeN Arsivi, SeNi SeViYoRuM BeN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
SeNi SeViYoRuM BeN, Paylasim, Oyun, Torrent,SeNi SeViYoRuM BeN, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, SeNi SeViYoRuM BeN, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, SeNi SeViYoRuM BeN
|
Yükleniyor...
| | |