| Aralık 18, 2011, 01:59:24 ÖÖ |
|
|
Bir gün seni anlatacağım Gidişi gelişinden çabuk oldu Bitişi başlamasından kolaydı Bir sevda rüzgarıydı Esti geçti diyeceğim...
Bir gün seni unutacağım Ellerini, gözlerini Dokunuşunu, öpüşünü Sana ait herşeyi Biri vardı bir zamanlar Yıktı geçti diyeceğim...
Bir gün seni tekrar yaşayacağım Gözlerim kapanırken Seni son kez hatırlayacağım Birini sevmiştim Bir zamanlar Hala çok SEVİYORUM diyeceğim...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Seni Anlatacağım Dosyasi, Seni Anlatacağım Belgesi, Seni Anlatacağım Programi, Seni Anlatacağım Oyunlari, Seni Anlatacağım Download, Seni Anlatacağım Resimleri, Seni Anlatacağım Hikayeleri, Seni Anlatacağım Haberleri, Seni Anlatacağım Indir,
Seni Anlatacağım Yükle, Seni Anlatacağım Videosu, Seni Anlatacağım Arsivi, Seni Anlatacağım Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Seni Anlatacağım, Paylasim, Oyun, Torrent,Seni Anlatacağım, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Seni Anlatacağım, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Seni Anlatacağım
|
Yükleniyor...
|