• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 49 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link  (Okunma Sayısı 49 defa)
Ocak 19, 2012, 06:42:22 ÖS
the_raculaa'in Bilgileri
the_raculaa
Süper Moderatör
Hero Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 7589
Kayit Tarihi Kasım 28, 2011, 03:26:57 ÖS
Nerden ankara
Mesaj Sayisi 1361
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Senden Bana Kalan: The Descendants 2011 (Türkçe Altyazı) DVDRip (Tek Link) indir, izle

IMDB Link  :  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://www.imdb.com/title/tt1033575/

Yönetmen: Alexander Payne
Ülke: ABD
Tür: Komedi | Dram
Rating: imdb 8.0 (7,388 Oy)
Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2012 (Türkiye)
Süre: 115 dakika
Senaryo: Alexander Payne | Nat Faxon | Jim Rash | tümü »
Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael
Yapımcılar: Tracy Boyd | Jim Burke | George Parra | tümü »
Firma: Ad Hominem Enterprises
Ödüller: 2 Golden Globes. 25 ödül ve 53 adaylık devamı...
Çekim Yeri: Honolulu, O'ahu, Hawaii, USA

Filmin Özeti :   Toprak sahibi zengin bir baba olan Matt King (George Clooney), eşinin trajik bir bot kazası geçirmesinden sonra, geride kalan iki kızı ile ilişkisinin hiç de hayal ettiği gibi olmadığını farkeder. Matt, kızları ile olan ilişkisini düzeltmeye kararlıdır fakat gittikçe kötüye giden akıl sağlığı onun için hayatı oldukça zorlaştıracaktır

Altyazı Takip : Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://www.turkcealtyazi.org/mov/1033575/the-descendants.html

>>> Uploaded - Tek Link indir <<<

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.

>>> Fileserve - Tek Link indir <<<

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.

Türkçe Dublaj Tek Link 2000 AD. Film Arşivi.    Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Uploaded

Google Words: Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Dosyasi, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Belgesi, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Programi, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Oyunlari, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Download, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Resimleri, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Hikayeleri, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Haberleri, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Indir, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Yükle, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Videosu, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Arsivi, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link, Paylasim, Oyun, Torrent,Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Senden Bana Kalan | 2011 | DVDSCR XVID-WBZ | Tek Link

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS