| Eylül 27, 2009, 11:32:52 ÖS |
|
|
 |
|
|
Tuttuğum sevgi ritimleri sadakate saygıyla bağlanmama sebebiyet verebilir mi? Verebilir mi bana kaybettiklerimi sölesene ? Aşk üçgeninde mahşer odaklarına sürüklenirken sessizce içimden akan yaşları ben akıtırım, ben ıslatırım kurak beklentilerimi. Bekler umut ettiğim şevkatleri elimizde kalan sensiz sessiz bir gül yaprağı oldu şimdi koklarken çiğ gibi kokunu içime işlemişim derinlerimdeki duygunu damarlarımdaki akan kana isabet edebilir misin yüreğimi hançerlerken ? Yollarına bakıp kalmışım kokunu duyduğum özlem patikalarını takip etsem ne çaredir ki !!! Nefes alırım seninle katlanırım her şeye yalnız seninle ama bir şeye katlanamam birtanem senin kalbimdeki yokluğuna ben tok değilim sevgine her adını anışımda içime hüzün çöker gözlerim gider uzaklara dolu dolu sınır tanımaz korkularım seni düşünmemi engelleyemez denizlere bakarım seni isterken yanımda gözlerin aklıma gelir bir anda yığılırım hasretinle kalbim yerinden çıkıcak gibi atmaya başlar sanki bıraksam uçup gelicek sana…her odama girişimde resimlerimiz gelir gözümün önüne çevirir çevirir bakarım onlara beklerim ben seni gelmezlerde de olsan hayatım pencereyi açar seni beklerim belki geçersin diye..nefesimin sen olduğunu sen gidince daha iyi anladım sen benim karanlığımdaki aydınlıksın güneşe bakarım gözümü alsada kör etsede hani sana dayanamayarak gözümü kırpmadan bakardım ya ışığım işte güneşe seni hatırlattığı için severek bakarım ben seni çok seviyorum sana aşığım keşke çıksam güneşin üstüne bir sıçrayışta görsem şu anda nerdesin ve kiminlesin ayaklarımı kavursada ateşin ben seve seve basarım üstüne sevda güneşim farklı bekleyişlere girdiğimi düşünüyorsan yanılıyorsun herşeyim ben sadece seni BEKLİYORUM belki dönersin diye BEKLERİM DE ….
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: sen gidince Dosyasi, sen gidince Belgesi, sen gidince Programi, sen gidince Oyunlari, sen gidince Download, sen gidince Resimleri, sen gidince Hikayeleri, sen gidince Haberleri, sen gidince Indir,
sen gidince Yükle, sen gidince Videosu, sen gidince Arsivi, sen gidince Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
sen gidince , Paylasim, Oyun, Torrent,sen gidince , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, sen gidince , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, sen gidince
|
Yükleniyor...
|