| Eylül 27, 2009, 11:31:15 ÖS |
|
|
Sen bir yalandın benim kurdugum Kendimi ben diye sende buldugum Hem göz yasın hemde gülüsün oldugum Sen bir yalandın benim kurdugum
Durdu içimde zamansız ağlayan yalnızlık Sana ait o yaslar ellerimde bu kadarcık Girdigin o kapıdan aydınlıgını al ve cık Sen bir yalandın benim kurdugum
Dostum dedigim neden niye beni üzüyor Adımlarım yolunu sasırmıs etrafımda gezıyor Benim mavilerim yalnız bende yasıyor Sen bir yalandın benim kurdugum
Gölgen yokki kayıp gölge nedir bilmezsin Gölgeler içinde ben gibisin ama görmezsin Korkma!Karanlıgıma düşer düşer ölmezsin Sen bir yalandın benim kurdugum
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Sen bir yalandın… Dosyasi, Sen bir yalandın… Belgesi, Sen bir yalandın… Programi, Sen bir yalandın… Oyunlari, Sen bir yalandın… Download, Sen bir yalandın… Resimleri, Sen bir yalandın… Hikayeleri, Sen bir yalandın… Haberleri, Sen bir yalandın… Indir,
Sen bir yalandın… Yükle, Sen bir yalandın… Videosu, Sen bir yalandın… Arsivi, Sen bir yalandın… Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Sen bir yalandın… , Paylasim, Oyun, Torrent,Sen bir yalandın… , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Sen bir yalandın… , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Sen bir yalandın…
|
Yükleniyor...
|