+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
 Şemdinli’de 1’i üsteğmen, 6 şehit 8 Eylül 2008

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Güncel Haberler » Güncel Haberler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şemdinli’de 1’i üsteğmen, 6 şehit 8 Eylül 2008  (Okunma Sayısı 12 defa)
Prenses
*

Üye Grubu : Hero Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Ağustos 08, 2007, 01:00:00 ÖÖ
Üye No : 187
Mesaj Sayisi : 3091
Rep Gücü : Karma: 74
Kisisel Mesaj : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Eylül 08, 2008, 10:35:18 ÖÖ »

Behçet DALMAZ- Azer DEMİR/DHA

'Memleketime yetişeceğimi zannetmiyorum' dedi

Şehit komando İbrahim Kaçar'ın evinde yas

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Beyyurdu ile Çubuklu köyleri arasındaki kırsal alanda dün saat 16.30 sıralarında bir grup PKK’lı terörist ile sıcak temas sağlandı.

PKK’lı töröristlerin açtığı ilk ateş sırasında köy korucuları M.Raşit Töre, Rahmi Töre ile Mehmet Güldal olay yerinde şehit oldu. Çatışma sırasında 1 üsteğmen ile 5 er de yaralandı.

Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralı üsteğmen ile 2 er tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 2 erin de tedavileri sürüyor. Saldırıdan sonra kaçan PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı. Skorsky helikopterlerin bölgeye sürekli asker sevkiyatı yapması dikkati çekti.

2 ŞEHİT ERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Şemdinli İlçesi Beyyurdu ile Çubuklu köyleri arasındaki kırsal alanda çıkan çatışmada PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında şehit olan 2 askerin Jandarma Dağcı Komando Çavuşu İbrahim Kaçar ile er Seracettin Aktaş olduğu öğrenildi. Aktaş'ın Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ne, Kaçar'ın ise Osmaniye nufusuna kayıtlı olduğu bildirildi. Şehit Üstteğmen'in kimliği ise henüz açıklanmadı. Bölgede operasyonlar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Çatışmada köy korucuları M.Raşit Töre, Rahmi Töre ile Mehmet Güldal da şehit olmuş, 2 er de yaralanmıştı.

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Tags