| Mayıs 08, 2011, 04:22:36 ÖS |
|
|
Merhabalar zorda olsa gelebildim :) iyi forumlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 08, 2011, 04:50:37 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
:D h.g. aramıza Papatya sanada İyi Forumlar Yalnız Neden Zor Geldin Anlamadım
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 08, 2011, 06:39:41 ÖS |
|
Papatya
|
Hoşbuldum teşekkürler.... sanırım biraz beceriksizim :T bebeto yada kanca mı desek :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 08, 2011, 06:55:49 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
:D fark etmez istediğini diyebilirsin benden baska bilen yok kancayı:D
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: selamlar Dosyasi, selamlar Belgesi, selamlar Programi, selamlar Oyunlari, selamlar Download, selamlar Resimleri, selamlar Hikayeleri, selamlar Haberleri, selamlar Indir,
selamlar Yükle, selamlar Videosu, selamlar Arsivi, selamlar Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
selamlar, Paylasim, Oyun, Torrent,selamlar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, selamlar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, selamlar
|
Yükleniyor...
| | | |