| Eylül 14, 2007, 05:23:14 ÖS |
|
|
slm gençlik;)cümlemizin ramazanı mübarek ve hayırlara vesile olması dileğiyle...;) :D
|
|
|
|
|
|
__SiLeMiYoRsAn, KaRaLaYaCaKSıN__;)
|
|
| Eylül 14, 2007, 05:40:56 ÖS |
|
fatcil
|
hoşgeldin seninde ramazanın hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 15, 2007, 09:14:33 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
herkezin ramazanı hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 15, 2007, 10:17:42 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
saolun sızınde
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 15, 2007, 11:37:49 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
amin cümlemizin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 23, 2007, 03:20:42 ÖÖ |
|
aCCeLeRaToR
|
selam nil seninde ramazanın mübarek olsun sadece olsun beni sevmediğini biliyorum zaten bende seni sevmiyorum:) neyse yaşanan hoş günlerin hatrına selam vereyim dedim ne kadar algılarsan eywallah!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 23, 2007, 09:27:23 ÖS |
|
dj isyankar
|
slm öncelikle hoşgeldin . cümlemizin ramazanı hayırlı olsun .
|
|
|
|
|
|
dj isyankar
|
|
|
Google Words: selamın hello:D Dosyasi, selamın hello:D Belgesi, selamın hello:D Programi, selamın hello:D Oyunlari, selamın hello:D Download, selamın hello:D Resimleri, selamın hello:D Hikayeleri, selamın hello:D Haberleri, selamın hello:D Indir,
selamın hello:D Yükle, selamın hello:D Videosu, selamın hello:D Arsivi, selamın hello:D Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
selamın hello:D, Paylasim, Oyun, Torrent,selamın hello:D, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, selamın hello:D, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, selamın hello:D
|
Yükleniyor...
| | | | | | |