| Ocak 20, 2008, 11:49:52 ÖS |
|
|
piskopat_34 aramıza h.g paylaşımlarını bekliyoruzz....
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 21, 2008, 10:52:15 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
hoşbulduk saol..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 22, 2008, 10:05:02 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Hoşgeldin YENGE ;D ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
|
Google Words: Selam Ben Geldim.. Dosyasi, Selam Ben Geldim.. Belgesi, Selam Ben Geldim.. Programi, Selam Ben Geldim.. Oyunlari, Selam Ben Geldim.. Download, Selam Ben Geldim.. Resimleri, Selam Ben Geldim.. Hikayeleri, Selam Ben Geldim.. Haberleri, Selam Ben Geldim.. Indir,
Selam Ben Geldim.. Yükle, Selam Ben Geldim.. Videosu, Selam Ben Geldim.. Arsivi, Selam Ben Geldim.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Selam Ben Geldim.., Paylasim, Oyun, Torrent,Selam Ben Geldim.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Selam Ben Geldim.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Selam Ben Geldim..
|
Yükleniyor...
| | |