| Eylül 03, 2007, 06:51:17 ÖS |
|
|
sayfalar arası geçiş efekti siteyi yawaşlatıyo sayfalar geç açılıyor bence kaldırılsın
|
|
|
|
|
|
!!!kanunsuz_hacker!!! ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη
|
|
| Eylül 03, 2007, 09:57:56 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Oke isteğiniz üzerine sayfalar arası gecıs efecktı kaldırılmıstır
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 04, 2007, 04:40:32 ÖS |
|
kanunsuz_hacker
|
hıh güzel oldu işte hızlandı
sağol
|
|
|
|
|
|
!!!kanunsuz_hacker!!! ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη
|
|
|
Google Words: sayfalar arası geçiş Dosyasi, sayfalar arası geçiş Belgesi, sayfalar arası geçiş Programi, sayfalar arası geçiş Oyunlari, sayfalar arası geçiş Download, sayfalar arası geçiş Resimleri, sayfalar arası geçiş Hikayeleri, sayfalar arası geçiş Haberleri, sayfalar arası geçiş Indir,
sayfalar arası geçiş Yükle, sayfalar arası geçiş Videosu, sayfalar arası geçiş Arsivi, sayfalar arası geçiş Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
sayfalar arası geçiş, Paylasim, Oyun, Torrent,sayfalar arası geçiş, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, sayfalar arası geçiş, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, sayfalar arası geçiş
|
Yükleniyor...
| | |