| Haziran 22, 2009, 06:45:06 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 22, 2009, 08:18:41 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
hehe hepside bırbırınden sahane paylasım için thankssss :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 22, 2009, 09:31:27 ÖS |
|
SaFKaN
|
ben teşekkür ederim kaptan ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Şarap Şişesi Tasarımları Dosyasi, Şarap Şişesi Tasarımları Belgesi, Şarap Şişesi Tasarımları Programi, Şarap Şişesi Tasarımları Oyunlari, Şarap Şişesi Tasarımları Download, Şarap Şişesi Tasarımları Resimleri, Şarap Şişesi Tasarımları Hikayeleri, Şarap Şişesi Tasarımları Haberleri, Şarap Şişesi Tasarımları Indir,
Şarap Şişesi Tasarımları Yükle, Şarap Şişesi Tasarımları Videosu, Şarap Şişesi Tasarımları Arsivi, Şarap Şişesi Tasarımları Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Şarap Şişesi Tasarımları, Paylasim, Oyun, Torrent,Şarap Şişesi Tasarımları, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Şarap Şişesi Tasarımları, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Şarap Şişesi Tasarımları
|
Yükleniyor...
| | |