| Haziran 04, 2010, 02:22:25 ÖS |
|
|
Seni sevdim seveli dinmedi gözyaşlarım Seni gördüm göreli bu sevdada şaşkınım Sevdi gönül bir kere neden hala yalnızım Sevmeni hep beklerken geçti boşa yıllarım.
Bin düğüm attım aşka sarmasın kollarıyla Yaktıkça hep bitirdi sensiz akşamlarımda Seviyorum dedikçe uğramaz oldun bana Sen unuttun belki de ben unutamam asla.
Bir aldanıştı hayat sevmedim yenilgiyi Ellerin bile şimdi rüyalarımda gizli Doymadım öpmedim ki sevdalı aşık gibi, Sana olan hasretim hiç biter mi sevgili.
Gözlerim kayboluyor sevdalı gözlerinde Kalp ağrısı başlıyor seni her gördüğümde Nasıl bir ateştir bu, düş gibi yüreğimde Atılmayacak gibi, yerleştin bedenime.
Hayallerime sığdın öyle sevdim ki seni Rüyalarımda kaldın özlemle sardım seni Bitmeyen gecelerde hep benimlesin sanki Seviyorum canısı, aşım toprağım gibi.
alıntı.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 04, 2010, 02:22:51 ÖS |
|
serdar1111
|
Sen yağmurdan kaçarken Tutulduğum dolusun Buz kristalleriyle darbeyi gerçekleştiren. Beyaz bayrak sallanmış Huzur beni çağırırken Saklandığım sipersin, Kurşun geçirmez ruhuma Külçe külçe inen.. Tüm kozlar elimdeyken Bozduğum oyunsun Rest çekerek hırslarımla kucaklaşmak varken. Alaca karanlığın tülleri uçuşup da Saatler hüzünü çalarken Üstüme doğan vakitsiz güneşsin Aydınlığının sersemliğinde Hala dolunayı beklerken. Özgürlük düşüme Müebbet verensin sen Kalem tam kırılacakken elinde Beni prangalarla zindanına çeken. Yolun sonu dediğim gözlerinde Gördüğümde kendimi Dur durak bilmeyen isyanlarımın Boynu bükük mahcubiyetisin sen. El ayak çekilip de pusu kurunca hain gece Olur olmaz sızılara Yalnızlığıma kanlı yaşlarla ağıtlanırken Sığındığım kahkahasın sen.
Güneş bile her akşam biterken batıda Sen... Bende hiç bitmeyen.
alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 04, 2010, 02:23:23 ÖS |
|
serdar1111
|
Bir haber almadım bunca yıl oldu, Bu bana vefamı, söyle sevgilim. Gönlümde yeşeren bahçe gül oldu, Bu bana vefamı,söyle sevgilim.
Yaktığım ağıtlar faydasız kaldı, Küçücük yavrumuz anasız kaldı, Bir deli divane hayırsız kaldı, Bu bana vefamı, söyle sevgilim.
Sevene ayrılık olmaz demiştin, Kalbimi çıkarıp sana vermiştim, Sebepsiz terk edip dillere düştün, Bu bana vefamı,söyle sevgilim.
Bir yanık türküde seni yazarım, Mekanın Kaf olsa tünel kazarım, Gel artık yuvaya bitsin nazarım, Bu bana vefamı,söyle sevgilim. alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 04, 2010, 02:23:49 ÖS |
|
serdar1111
|
Açıver kapıyı ben geldim hancı Gurbette insana, her şey yabancı Üstümde yüküm çok, gönlümde sancı Bekletme ayazda yorgunum hancı Arz eyle odamı yorgunum hancı
Gözyaşı yerine kandır döktüğüm Dört mevsim hazandır bitmez ektiğim Bu fani dünyada neler çektiğim Yaradana ayan sürgünüm hancı Arz eyle odamı yorgunum hancı
Yol boyu sırdaşım elimde asam Aklımda menzilim gönlümde tasam Aşk için yıkıldı kuralım yasam Vefasız o yâre kırgınım hancı Arz eyle odamı yorgunum hancı
Aşkın girdabında rahvan eyledim Kendim çaldım böyle kendim söyledim Bülbül zikrederken bense heyledim Ziyanda zararda her günüm hancı Arz eyle odamı yorgunum hancı
Menzilim belirsiz yolsuzum hancı Çaresiz derdim var halsizim hancı Derdimi diyemem dilsizim hancı Tabibe ilaca dargınım hancı Arz eyle odamı yorgunum hancı
alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 04, 2010, 02:24:43 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
Seviyordum, diyemiyordum…
Gözlerim söylüyordu, anlatamıyordum…
Sessiz çığlıklarımı sana duyuramıyordum…
Ama seni sevdiğimden haberin olmuş,
Sana yazdığım şiir, tüm cesaretini toplamış
Her yerde seni aramış,
Ve gözlerimin baktığı yerde seni bulmuş,
Seni ne kadar çok sevdiğimi sana haykırmış…
Ve sende onu dinlemişsin…
Onu o güzel ellerinin arasına almış,
Gözlerini onun her harfinde gezdirmişsin,
Sanki, sana olan aşkımla dolu yüreğimin her zerresine
Gözlerini nakşeder gibi bakmışsın…
Ve o an, sana olan duygularım karşısındaki çaresizliğimi
ta içim de hissettirmişsin…
Dokunduğun, uzunca baktığın
Gözlerinin güzelliğini bıraktığın,
Bir kağıt bile olamayışımı hatırlatmışsın…
Ama ben seni seviyordum, diyemiyordum… bir kağıt parçasına
Sana olan sevgimi anlatıp, ona senin aşkınla can verip
Sana ulaşmasını sağlayabiliyordum…
Yine de, seni seviyorum, diyemiyordum…
Çünkü korkuyordum, bana dokunmayacağını biliyordum ama
Bana uzunca bakmayacağından,
Gözlerimden sana olan aşkımı okumayacağından korkuyordum…
Korktukça da yazıyordum…
Hani şair sevdiğinin adını yoldaki taşlara yazmış,
buğulu camlara resmini çizmiş ya…
Bende sana olan aşkımı yine sana yazdım,
Gözlerini yüreğime çizdim, adını aklıma kazıdım…
Ama seni görmesinler, adını bilmesinler diye
Ne resmini çizebildim, ne de adını yazabildim kağıtlara…
Sadece sana olan sevgimle can verdim onlara,
Ta ki, uçupta gözlerimin sana baktığı yere konup,
Benim yerime sana bakıp, “seni seviyorum” desinler diye…alıntı
alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: rüyalarımda kaldın.... Dosyasi, rüyalarımda kaldın.... Belgesi, rüyalarımda kaldın.... Programi, rüyalarımda kaldın.... Oyunlari, rüyalarımda kaldın.... Download, rüyalarımda kaldın.... Resimleri, rüyalarımda kaldın.... Hikayeleri, rüyalarımda kaldın.... Haberleri, rüyalarımda kaldın.... Indir,
rüyalarımda kaldın.... Yükle, rüyalarımda kaldın.... Videosu, rüyalarımda kaldın.... Arsivi, rüyalarımda kaldın.... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
rüyalarımda kaldın...., Paylasim, Oyun, Torrent,rüyalarımda kaldın...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, rüyalarımda kaldın...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, rüyalarımda kaldın....
|
Yükleniyor...
| | | | |