| Şubat 14, 2010, 06:50:11 ÖS |
|
|
 2021 yılında dünya Balang’lar adı verilen uzaylı varlıklar tarafından istila edilmiştir İnsanoğlu Balang’lara karşı savaş verirken tüm doğal kaynaklarını tüketmiştir Filipinler’de direnişçi bir yeraltı örgütü, hem Balang’lara hem de bir zamanlar insan olan, fakat Balang’lar tarafından dönüştürülen Mutanos’lara karşı mücadele etmektedir Zaman zaman yer yüzüne çıkıp geri dönüştürülebilecek malzemeler toplayarak varlıklarını sürdürürler Ancak yer altı örgütünden Crisval, Mutanos’ların liderinin oğlunu öldürünce yeni bir savaş başlar…    
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Dosyasi, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Belgesi, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Programi, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Oyunlari, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Download, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Resimleri, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Hikayeleri, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Haberleri, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Indir,
Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Yükle, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Videosu, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Arsivi, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj, Paylasim, Oyun, Torrent,Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Recyclo Transformers & Resiklo (2007) Türkçe Dublaj
|
Yükleniyor...
|