| Eylül 03, 2007, 03:16:38 ÖS |
|
| Eylül 03, 2007, 03:47:58 ÖS |
|
|
bildiğim karadı ile powerpoint olarak yaptığın gösteriyi sadece slayt gösterisi olarak yayınlaya bilirsin ama video yapmak için windows Movie Maker den yapabiliyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 03, 2007, 09:50:52 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
sirine eğer açar açmaz çalıssın dıyorsan mause tıklamadan mauze tıklayıncayı kaptıp sure ekleyebılırsın ama bunu yaptığın sunuyu ıdeo ya cevıremezsın fatcil inde dediği gibi movie maker ı dene video yapmak için ;)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 04, 2007, 10:01:46 ÖÖ |
|
| Eylül 04, 2007, 09:41:32 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Kusura bakma gulsen benım jetn sonradan dustu :) sımdı yaptığın sunuyu açınca yukarıda dosyadan farklı kaydet ı sececeksın resimdekı gibi  daha sonra sunun katydederken ismının altına sunu gosterisini değil orada power point gösterisini seçip kaydet e basacaksın  umarım işine yarar
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 01, 2007, 05:52:08 ÖS |
|
BircgiM
|
BENCE ARKADAŞIN ANLAT İSTEDİĞİ SENIN DEDİĞİN GİBİ KAPTAN:) BEN ANLADIM :))) BAŞKA NASIL OLABİLİRKİ TEBRİK EDERİM GÜZEL ANLATIM VE PAYLAŞIM :p
|
|
|
|
|
|
Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar... 
|
|
| Ağustos 23, 2009, 05:23:30 ÖS |
|
bataristand
|
şimdi bu yönetle denedim olmadı arkdaşım benim de böyle bir problemim var. 2.si movie maker da yazı yazılmıyor yada yazdığım sunuyu oraya atamıyorum. böle bişi varmı merak ta etmedim değil. ?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 23, 2009, 08:31:17 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
şimdi bu yönetle denedim olmadı arkdaşım benim de böyle bir problemim var. 2.si movie maker da yazı yazılmıyor yada yazdığım sunuyu oraya atamıyorum. böle bişi varmı merak ta etmedim değil. ?
Tam olarak anlamadım siz power point sunusumu yapıyorsunuz yoksa movie makerla video mu ve tam olarak sorununuzun ne oldugunu buraya yazarsanız yardımcı olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 25, 2009, 02:31:02 ÖS |
|
bataristand
|
k bakma bende açık yazamamışım tam. Ya bu power point de benim hazırladığım şiirlerim var. ama ben bunun çift tıklandığında açılmasını istiyorum f5 ile değil. movie marker da hazırlanabileceğinden bahsetmişler böyle bir sunumun. 1.si movie marker da direkt yazı yazılmıyor.ancak bir resmimi koyduğumda-yazı ve jenerik hazırla-resmin üzerine- şeklinde bir resmimin üzerine yapabiliyorum.tamam buda güzel bir yöntem ama benim asıl öğrenmek istediğim.pover pointte hazırlanan bir sununun çift tıklandığında nasıl hazırlanacağı? teşeşkkürler şimdiden:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 25, 2009, 10:50:33 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
 |
|
|
k bakma bende açık yazamamışım tam. Ya bu power point de benim hazırladığım şiirlerim var. ama ben bunun çift tıklandığında açılmasını istiyorum f5 ile değil. movie marker da hazırlanabileceğinden bahsetmişler böyle bir sunumun. 1.si movie marker da direkt yazı yazılmıyor.ancak bir resmimi koyduğumda-yazı ve jenerik hazırla-resmin üzerine- şeklinde bir resmimin üzerine yapabiliyorum.tamam buda güzel bir yöntem ama benim asıl öğrenmek istediğim.pover pointte hazırlanan bir sununun çift tıklandığında nasıl hazırlanacağı? teşeşkkürler şimdiden:)
Kardeş simdi sen söyle yapıyorsun işin zor kısmını yapıyorsun yani sunum u olusturuyorsun ama en basıt yerını yapmıyorsun kısa ve öz anlatacağıom sunumunu yaptın resimler falan hersey yerınde artık slayt a cevıreceksın öncelikle power pointte en ustte dosya düzen gibi secenekler vardır. ordaki menude dosyaya tıklıyorsun açılan menude farkli kaydet dıyorsun ve bir pencere açılıcak orda altında ıkı yer var biri dosya adı diğeride altında kayır türü dosya adını yazdıktan sonra kafana göre altında ki kayıt türünun hemen sonunda ok göreceksin ona tıkla secenekler çıkar orda power point gösterini seç kaydet te olay bitmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 26, 2009, 01:27:01 ÖS |
|
bataristand
|
çok teşekkür ederim bunu bir deniycem biraz zor anladım ama genede yapmaya çalışıcam teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 26, 2009, 01:37:33 ÖS |
|
bataristand
|
heh arkdaşım bunu başka bi yerde de okumuştum ben bu bende işe yaramıyor pover point göstersi yok pover point 95 birde altında pover point 97-2002 95 sunusu yazıyor ..neyse bunalrdan brini seçsem bile ok ledikten sonra bir pencere geliyor..işte c dosyasında bu sunumla ilgili uyumlu dosyalar olmayabilir..genede kaydetmek istiyormusunuz ewet..hayırr...iptal..gibi sorada olmuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 30, 2009, 03:49:00 ÖÖ |
|
bataristand
|
çok üzgün olarak silmek zorun da kaldım..yardımlarınız için tekrar tekrar çok teşekkür ederim..ama sizi tekrar..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 13, 2010, 07:12:04 ÖS |
|
Zambak
|
gerçekten şu pwer pointi videoya çevirme işi anlamyamadımm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Dosyasi, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Belgesi, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Programi, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Oyunlari, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Download, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Resimleri, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Hikayeleri, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Haberleri, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Indir,
power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Yükle, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Videosu, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Arsivi, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? , Paylasim, Oyun, Torrent,power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim???? , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, power point sunumunu videoya nasıl çevirebilirim????
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |