+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Program Dünyası » Program Download
 Portable Folder Lock v5.9.0 En Kaliteli Dosya Şifreleme Programı

+ WwW.MaSaLAsKiM.CoM » Program Dünyası » Program Download
 Portable Folder Lock v5.9.0 En Kaliteli Dosya Şifreleme Programı
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Portable Folder Lock v5.9.0 En Kaliteli Dosya Şifreleme Programı  (Okunma Sayısı 12 defa)
^^KaPTaN6^^
Administratör
*

Üye Grubu : Hero Member
Yas : 24
Kayit Tarihi : Ağustos 22, 2007, 10:05:28 ÖS
Üye No : 1
Mesaj Sayisi : 2370
Rep Gücü : Karma: 255

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar

« : Eylül 05, 2008, 09:51:57 ÖÖ »

Folder Lock yazılımı ile sabit sürücünüzdeki tüm klasörlere, dosyalara, resimlere, dökümanlara ve aklınıza gelebilecek her türlü dosyaya kilit koyabilirsiniz. İsterseniz yazılımın kendi oluşturduğu bir kasaya çok önemli dosyalarınızı atabilir ve insanların görmesini engelleyebilirsiniz. Yazılım şifreleme işlemini 2 saniyede yapacak kadar iddialı ve hızlı. Tek bir fare tıklaması ile şifreleme yapabilecek kadar da basit.

Dosyaları şifreleme işleminde DOS altından dahi açılmıyor, üstelik sistem kendiliğinden açılıp kapansa bile her seferinde kendiliğinden şifre koruması devreye giriyor. Hem flaş diskleri hemde disket sürücüsünü şifreleyebilme özelliği de bulunuyor. Desteklediği dosya formatları; FAT16, FAT32, NTFS, EFS.
Linkleri görmenize izin verilmiyor.
Kayit Olunuz ya da Giris Yapiniz

^^SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM, HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ YAŞAYAMIYORUM, BU AŞKI TEK KALPTE TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN CENNET GÖZLÜM BİR TEK SENİ SEVDİM VE SEVEREK ÖLECEĞİM^^

Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben

Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: