| Haziran 19, 2008, 03:25:19 ÖS |
|
|
biri yardım etsin!pc devamlı hata raporu gönderiyo kendi kendine reset atıyo >:( pc ye format atıldı ama değişen bişey yok bi de bana iyi bi antivirüs gönderebilcek biri var mı acil yardımlarınızı bekliyorum pc yine kendine reset atmadan yetişin
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2008, 03:26:30 ÖS |
|
SaFKaN
|
yetiş kadirrrrr ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2008, 03:33:29 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
biri yardım etsin!pc devamlı hata raporu gönderiyo kendi kendine reset atıyo >:( pc ye format atıldı ama değişen bişey yok bi de bana iyi bi antivirüs gönderebilcek biri var mı acil yardımlarınızı bekliyorum pc yine kendine reset atmadan yetişin
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Yukarıdaki adreste en ustte kaspersky var bunu kur eğer karalsıte sorunu vermezse bunu kullan ama eğer verırse buraya yaz baska bır tane önereyım ayrıca pcndekı kapanmalar kasmalardan kaynaklanıyor virus programını kurduktan sonra hgiç ellemeden tarat pc ni uuzn surebılır 5 saat bile sürse elleme çıkan trojenlerı vıruslerı temızle sonra değişmezse buraya yaz bakarız;)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 19, 2008, 03:58:48 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
hangisini yükleyim kadir abi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2008, 04:09:18 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
en baştakini aldım yamayı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2008, 04:35:31 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Bende enb bastakını demıstım zaten turkçe yaasıda var onun kur onunla bır tarat ondan sonra bakalım ne oluyor
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 19, 2008, 07:14:20 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
ya kadir abi olmuyo bunu nasıl indircem sinir oldum ya of
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 20, 2008, 08:07:30 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Bak bu adreste rapiddan nasıl dosya ındırılır resımlı anlatımı var ;) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 20, 2008, 03:13:06 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
kadir abi insan bunu önceden söyler bak kedi medi varmış arada ingilizcm yok ki benm ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: PC HAKKINDA Dosyasi, PC HAKKINDA Belgesi, PC HAKKINDA Programi, PC HAKKINDA Oyunlari, PC HAKKINDA Download, PC HAKKINDA Resimleri, PC HAKKINDA Hikayeleri, PC HAKKINDA Haberleri, PC HAKKINDA Indir,
PC HAKKINDA Yükle, PC HAKKINDA Videosu, PC HAKKINDA Arsivi, PC HAKKINDA Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
PC HAKKINDA, Paylasim, Oyun, Torrent,PC HAKKINDA, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, PC HAKKINDA, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, PC HAKKINDA
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |