• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 484 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız  (Okunma Sayısı 484 defa)
Mayıs 03, 2009, 12:49:25 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaşıyor ama uzaktaysam senden  Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Senden yada benden ne farkeder Şeytana uymuş aşkı yakmışız  Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin,aşkım derdin Her aşk dediğinde Beni kendinde daha da aşık ederdin Buluştuğumuz anları hatırlıyorum Güller açardı gönlümde sen gelirken Üç-beş saat bile ayrılsak Yapraklarım dökülürdü sen giderken  Yanyana duran iki yıldızdık sana göre En parlak,en güzel olanı bendim Gökyüzünde ki tek yıldızındım senin Fırtınalarda saklanıp korunduğun Liman olduğumu söylerdin Ömrünün sonuna kadar beni seveceğini Kalbini kalbime kelepçeleyip Anahtarını okyanusa attığını söylerdin  Benim için kıyamet seni kaybettiğim gün demekti Ruhumda sakladığım en değerli hazinemdin Sonsuza kadarda saklayacağım Yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde Seni mutlu, çok mutlu görüyorum Çünkü hep öyle ol istedim Her şeyin güzeli senin olmalı Aynı şeyi isteme benden Yerine kimseyi koyamam ki Ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim ki Sen bana aşk dedin, bizi kirletemem ki.  Bazı şarkılar vardı birlikte sevdiğimiz Senin bana ,benim sana söylediğim Onlardan biri yada benzerini duyarsan Beni anımsar gülümsersin Ben mi? Ben hiç unutmayacağım ki Okyanusa attığın anahtarı biri bulurda Bizi bizden çözer diye Daha iyisini yaptım seni kalbime kazıdım Her atışında hatırlamak için  Yaşıyor ama uzaktaysak birbirimizden Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş hata yapmışız Eğer ölümse bu ayrılığın sebebi Ve bensem önce giden bu alemden Kederlenme çok Tıpkı benden istediğin gibi Kendine sahip çık Bensem kalan geride Zaten sen hep göreceksin Ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim ki Sen bana aşk dedin,bizi kirletemem ki. Küs olduk,ayrı düştük duramadık ki Savaşları sevemedik ki barış olduk biz Hüzünlendik dilden kaçan bazen iki lafla Sevişmeye sebep ettik ayrılıkları  Niyet ettik, söz verdik en büyük aşka Başkasının sevdasına imrenmedik biz Neysek oyduk,öyle kaldık aynı inançla Kimsenin öyküsünden kopya çekmedik  Ne acıdan,ne kayıptan Korkmadık ki hiç biz Ne kavgalar atlattık ta Yılmadık ki bir gün Üstüne gittik sevdanın Yenilmedik ki Kimsenin duygusundan Çalmadık biz  Başkasının oyununu bozmadık biz Bu dünyanın uyumunu bozmadık biz

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Mayıs 03, 2009, 03:49:23 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
cok güzel   paylaşimini cok beyendim
Tesekkürler bende çok beğendim keske tüm ayrılıkların sebebi ölüm olsaydı

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Mayıs 20, 2010, 01:57:46 ÖS
^^Gսиεگگi๓.°'in Bilgileri
^^Gսиεگگi๓.°
KRaLiÇe
Hero Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 35
Kayit Tarihi Eylül 02, 2007, 09:09:32 ÖS
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

hıhım   :F:F  :E:D:A cok güzel

Google Words: Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Dosyasi, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Belgesi, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Programi, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Oyunlari, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Download, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Resimleri, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Hikayeleri, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Haberleri, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Indir, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Yükle, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Videosu, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Arsivi, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız, Paylasim, Oyun, Torrent,Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS