| Mayıs 25, 2010, 10:01:17 ÖS |
|
|
Ölmek mi zor diyorsun CENNETİM... Sensiz gecelerime bak Sensiz nefessiz soluksuz kaldığım gecelere Rüyalarda bile seni arayıp bulamadığım Sensiz sessiz gecelere
Ölmek mi zor diyorsun SEVGİLİM... Yaralı yüreğime bak Sensiz geçen her günde nasıl kanadığına Sensiz her dakikamda nasıl haykırdığına Akan her gözyaşımda nasıl öldüğüme
Ölmek mi zor diyorsun MAVİLİM... Bak her sabah güneşin doğuşunda Benim nasıl karanlıklarda kaybolduğuma Ölmek mi zor diyorsun Evet sensiz bana ölmek bile zor Kollarında olmadıkça bu canı vermek bile zor
Ölmek mi zor diyorsun EZELİM... Sen benim her öldüğümde yeniden dirilişim Sen benim her yok oluşumda yeniden doğuşum Sen benim her nefretimde gözlerine bakarak Sevgimi Aşkımı haykırdığımsın
Şimdi söyle bunca şeyden sonra ölmekmi zor "SENSİZLİK Mİ"
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2010, 10:03:53 ÖS Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 27, 2010, 02:22:30 ÖS |
|
Hüzün_Masalı
|
Ellerine sağlık kaptan
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Haziran 04, 2010, 02:25:55 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
Tesadüf ya, yıllardan sonra seni tekrardan gördüm Geçen gün, geçen zaman seni ne çok değiştirmiş Elin elini tutmuş bir de erkek çocuk gördüm Demek ki son aşkın şirin bir meyvesini vermiş
Otuz metre ileriden aheslice yürüdünüz Bir an dayanamayıp, koşup gelmek istedim Lakin, siz ne benim karım, ne de çocuğumdunuz Ve herşeyden habersiz yürüdünüz sakin sakin
Çocuğun da sana benziyor, senin kadar güzel Saçları siyah, yanağı al...Burnu sen değilsin Görmedim ama, belki de babasına çekmiş Bırak şimdi babasın! ..Sen, hala çok güzelsin
Hani bizim de böyle çocuğumuz olacaktı Hani kaşları saçları sana, burnu da bana Hani gözü sana, eli bana benzeyecekti Hani, elinden tutup gezdirecektik parkları
Böyle olmadı bir tanem, böyle olmamalıydı Yine geldiğim gibi, geri gitmek zorundayım Sen ellerin olmuşsun, benim umudum kalmadı Gitmeliyim bir tanem, burada kalmamalıyım
Sen unut beni, unut aramızda geçenleri Beni nasıl da seviyordun, öyle sev onları Kocanı sev, çocuğunu sev, koy kenara beni Ben unutmalıyım, unutmalıyım buraları
Yalnız! ..Belki bir gün, ölüm haberimi duyarsan Mezarıma beklerim, unutma seni beklerim Gül gibi yanaklarını toprağıma koyarsan Mezarda bile onu gözyaşlarımla beslerim
Bu adam neyin oluyordu diye sorarlarsa Sevdalımdı de, ben aşağıda seni dinlerim O'nu bu kadar da çok mu seviyordun derlerse Sevdamla öldürecek kadar demeni beklerim
alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Ölmek mi Zor Dosyasi, Ölmek mi Zor Belgesi, Ölmek mi Zor Programi, Ölmek mi Zor Oyunlari, Ölmek mi Zor Download, Ölmek mi Zor Resimleri, Ölmek mi Zor Hikayeleri, Ölmek mi Zor Haberleri, Ölmek mi Zor Indir,
Ölmek mi Zor Yükle, Ölmek mi Zor Videosu, Ölmek mi Zor Arsivi, Ölmek mi Zor Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ölmek mi Zor, Paylasim, Oyun, Torrent,Ölmek mi Zor, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ölmek mi Zor, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ölmek mi Zor
|
Yükleniyor...
| | |