Masal Skins
+  WwW.MaSaLAsKiM.CoM
|-+  Aska Dair » Güzel Sözler» Dostluk Mesajları» Okyanus Yürekli Dostlara
Username:
Password:

Photoshop
Nick Olustur
Smile Olustur
Pagerank Ölçer
Google
Rapid
Masalaskim.com Uzantili Ücretsiz Messenger Adresi Alabilirsizniz
Ücretsiz @masalaskim.com uzantili Hesap ALin
Sayfa Yükleniyor...

Yükleniyor...

|||-> BaSaRi TaBLoSu <-|||
Haftanin Üyesi Haftanin Moderatörü Haftanin Yöneticisi
Haftanin Üyesi : air_jersey15
Haftanin Moderatörü : Hüzün_Masalı
Haftanin Yöneticisi : SaFKaN

Reklamlar

MaSaLAsKiM RaDYo

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Okyanus Yürekli Dostlara  (Okunma Sayısı 105 defa)
Dark_AngeL'in Bilgileri
Dark_AngeL
Administratör
Sr. Member
*

Paylasimin Essiz Adresi MaSaLAsKiM

Kisisel Mesaj ●•Yakın olmak için uzak dur benden !!!•●

Cinsiyet Bayan
Üye ID 15
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 04:47:56 ÖÖ
Nerden █ Karanlığın içinden █
Mesaj Sayisi 410
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 29, 2009, 03:30:46 ÖÖ »

Su, kendine sırdaş arıyordu. Önce buluta verdi sırrını. Ağır geldi sır buluta. Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını.

Sonra göle gitti su. Ona anlattı derdini. Bu arada bulut suyun sırrını yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için, zaman zaman taşıyordu göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu.

Sonra nehre verdi su sırrını. Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti. Dereye verdi. Dere biraz daha yavaş olsada nehirden , o da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze... Çağlayanlar, şelaleler, akarsular.. Hepsi kayboluyordu bir anda. Sonra bir gün su takip etti dereyi. Dereye okyanusa kavuşunca farketti su, bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla... okyanusa taşındığını.

Karar verdi su. Sırrını okyanusa verecekti. Öyle de yaptı zaten. Tüm sırlarını okyanusa verdi. Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de kurudu....
geçen karşılaştık suyla. Bir bardaktaydı. Suskundu. Çok uğraştım konuşturamadım. Ben tam giderken "Dur !'' dedi su.

Durdum! ...

Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, utandırırlar.'' dedi.

Hep çevrenizde OKYANUS yürekli dostlarınızın olması dileği ile ....

<a href="http://skydexter4.free.fr/flash/caressechat.swf" target="_blank">http://skydexter4.free.fr/flash/caressechat.swf</a>
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Okyanus Yürekli Dostlara
« Posted on: Temmuz 30, 2010, 08:17:11 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Okyanus Yürekli Dostlara oyunlari, Okyanus Yürekli Dostlara programi, Okyanus Yürekli Dostlara oyunu indir, Okyanus Yürekli Dostlara program yükle, Okyanus Yürekli Dostlara download, Okyanus Yürekli Dostlara hikayeleri, Okyanus Yürekli Dostlara resimleri, Okyanus Yürekli Dostlara haber, Okyanus Yürekli Dostlara yükle, Okyanus Yürekli Dostlara videosu, Okyanus Yürekli Dostlara msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MasalSkins.