| Aralık 24, 2007, 03:48:01 ÖÖ |
|
|
Temel dahiliyeciye gitmiş. Doktor ona neyinin olduğunu sormuş. - "Öksurayrum", demiş Temel. - "Ne zamanlar öksürüyorsun?" - "Tuvalette oturuyurken kapiyu tiklattiklari zaman", demiş Temel...
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Öksürüyorum Dosyasi, Öksürüyorum Belgesi, Öksürüyorum Programi, Öksürüyorum Oyunlari, Öksürüyorum Download, Öksürüyorum Resimleri, Öksürüyorum Hikayeleri, Öksürüyorum Haberleri, Öksürüyorum Indir,
Öksürüyorum Yükle, Öksürüyorum Videosu, Öksürüyorum Arsivi, Öksürüyorum Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Öksürüyorum, Paylasim, Oyun, Torrent,Öksürüyorum, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Öksürüyorum, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Öksürüyorum
|
Yükleniyor...
|