| Kasım 30, 2010, 03:44:55 ÖS |
|
|
Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Guti Hernandez, konuşmasında farklı bir noktaya değindi.
İspanyol medyasıyla, Türk medyasının habere farklı noktalardan dem vurduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “İspanya’da çıkan haber, benim tanıdığım iki insanın bir davada yargılanmasıyla ilgili. Benim davayla tek bağlantım, bu insanları tanımam. Bana hâlâ mahkemeden gelen bir yazı yok. İspanya’da suçlanmazken, Türkiye’de benim de suçlandığım yazıldı. Ülkemde hiçbir gazetede 10 ile 17 yaşlarındaki küçük kızlarla cinsel ilişki kurmakla suçlandığım haberi yer almadı, ama burada yazıldı. Kimse kendi çıkarı için başkasının üzerinden rant sağlayamaz” ifadelerini kullandı.
‘Futbol oynamaya geldim’ Türkiye’ye sadece futbol oynamak için geldiğini de belirten Guti, “Artık sabah uyandığımda saçma sapan haberler okumak istemiyorum. Beşiktaş’a futbol hayatımı devam ettirmek için transfer oldum” dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: O habere ateş püskürdü Dosyasi, O habere ateş püskürdü Belgesi, O habere ateş püskürdü Programi, O habere ateş püskürdü Oyunlari, O habere ateş püskürdü Download, O habere ateş püskürdü Resimleri, O habere ateş püskürdü Hikayeleri, O habere ateş püskürdü Haberleri, O habere ateş püskürdü Indir,
O habere ateş püskürdü Yükle, O habere ateş püskürdü Videosu, O habere ateş püskürdü Arsivi, O habere ateş püskürdü Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
O habere ateş püskürdü, Paylasim, Oyun, Torrent,O habere ateş püskürdü, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, O habere ateş püskürdü, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, O habere ateş püskürdü
|
Yükleniyor...
|