| Nisan 04, 2008, 05:19:45 ÖS |
|
|
TSK varken kimse bir halt yiyemez takmayın bu kadar kafanıza bugun yaktığım gizli dosyalar bunun en büyük kanıtı
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 04, 2008, 05:23:11 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
kenan evren tsk degılmıydı yaw yoksa yanlısmı hatırlıyorum ;D he gızlı saklı sana kalmıs sankı neler oldugunu kımse bılmıyor ergenekon hahahahhahah olmek var oldurmek var ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: O 1 EFSANE Dosyasi, O 1 EFSANE Belgesi, O 1 EFSANE Programi, O 1 EFSANE Oyunlari, O 1 EFSANE Download, O 1 EFSANE Resimleri, O 1 EFSANE Hikayeleri, O 1 EFSANE Haberleri, O 1 EFSANE Indir,
O 1 EFSANE Yükle, O 1 EFSANE Videosu, O 1 EFSANE Arsivi, O 1 EFSANE Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
O 1 EFSANE, Paylasim, Oyun, Torrent,O 1 EFSANE, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, O 1 EFSANE, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, O 1 EFSANE
|
Yükleniyor...
| |