|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
 |
« : Ocak 30, 2008, 07:21:50 ÖS » |
|
Servet kusra bakma amabenım bu konuda imtiyazım olmaz bir daha bu adamı burada görmek istemiyorum apdullah öcalanın(bebek katilinin) resmi altında sarkı söyleyen ona önderim dıyen adamın burada işi yok. İster hristiyan olsun ister yahudi kapımız ardına kadar açık ama Pkk yandaşı kımseye kapımız açık değil surada tek uye ben kalsam yinede bu kuralı çiğnemem bu havayı soluyupta buna ihanet eden herkez cezasını bulur.
^^KaPTaN6^^
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2008, 03:21:50 ÖS Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
|
|
|
| |
Reklam Botu
Adminin Çiragi

REP GÜCÜ : N/A
7/24 Online
Mesaj Sayisi: N/A

|
|
|
Buda Benim imzam Reklam yapicam iste Adminin Çiragiyim abi ben 
Siz Reklamlara tiklamiorsunuz dayagi ben yiyorum  |
|
Administratör
Üye Grubu : Hero Member
Yas : 36
Kayit Tarihi : Ağustos 29, 2007, 10:37:03 ÖS
Üye No : 18
Mesaj Sayisi : 1218
Rep Gücü : Karma: 105
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2008, 09:16:38 ÖS » |
|
herkezin zevki farklıdır seninkine saygı duyarım ama hiç bir zaman ne siyasi görüşünü ne müziğini nede kişiliğini seve bildim şu adamın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2008, 12:19:45 ÖS » |
|
saygın icin tesekurler zevk meselesine gelince insandan insana degısıyor mesela ben serdar ortacı bi kasık suda bogsam icim rahat etmez pop muzıgını sevmedıgımden degıl şu adam dıye hıtap etıgın kısı ben kurtce bır album cıkaracam dedı orda kargasayı cıkaran kısı serdar ortacdı gel gelelım bezirgan saltanatına şimdi kurtce okullar bile var ana dilim diye burda propakanda yapmıyorum aslımla gurur duyuyorum tek 1 vatanım var turkıye tek bır bayragım var ay yıldız ben bazı faşit insanları suvunmuyorum çileden çıkmıs insanları anlıyorum hepsi bu sana bir örnek pardon filmi bunu ıyı anlatıyor haklı ya sonunda pardon denıyor bakalım bunun sonu ne olcak iş dagda vs degıl icimizde olan bisi bilmedigin okadar olay varki fatcil ben icinde buyudum yerımden yurdumdan surgun edlıldım sımdı dıyeceksınkı sende baglantılısın asla sonunda pardon dediler ama herseyı yıktıktan sonra neyse konu sıyasete karısmadan keselım gendede saol kardes 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administratör
Yas : 36
Kayit Tarihi : Ağustos 29, 2007, 10:37:03 ÖS
Üye No : 18
Mesaj Sayisi : 1218
Rep Gücü : Karma: 105
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2008, 01:04:48 ÖÖ » |
|
Saygı duyarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2008, 02:22:01 ÖS » |
|
Eyvallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozgin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2008, 11:42:14 ÖS » |
|
 O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | Alinti: |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | fatcil tarafindan gönderildi. |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE | | herkezin zevki farklıdır seninkine saygı duyarım ama hiç bir zaman ne siyasi görüşünü ne müziğini nede kişiliğini seve bildim şu adamın...
| |  O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE |
sana katılıyorum abicim eee aynı kafadanız nede olsa... servet senin düşüncenede saygı duyuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2008, 12:19:45 ÖS » |
|
Eyvallah  ama dusuncelere degıl ıcratlara bakılır orhan pamukta cok buyuk katkıları oldu edıbeyata 1 dusuncesı bıtırdı adamı ama dusunce degıl yaptıgı ıs onemlı Ahmet kaya turkıyenın gelmıs gecmıs en ıyı sanatcılarından ozgun muzık onun adıyla duyuldu sevıldı ve okadar sevenı varkı tanıdgım bunların ıcınde polısıde var askerıde yanı sıyasete bakmıyor yorumları dusuncesı kendısıne ait her ınsan yolunu kendı cızer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 04, 2008, 12:27:57 ÖS » |
|
allah rahmet eylesin üzülme servet ölenle ölünmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 04, 2008, 12:40:26 ÖS » |
|
bazı anlar vardır unutulmaz bazı zamanlar vardır gecmez bazı insanlar vardır hiç olmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^KaPTaN6^^
Administratör
Yas : 24
Kayit Tarihi : Ağustos 22, 2007, 10:05:28 ÖS
Üye No : 1
Mesaj Sayisi : 2370
Rep Gücü : Karma: 255
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 04, 2008, 03:24:42 ÖS » |
|
 O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | Alinti: |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | s-e-r-v-e-t tarafindan gönderildi. |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE | | bazı anlar vardır unutulmaz bazı zamanlar vardır gecmez bazı insanlar vardır hiç olmez 
^ Ölmez çünkü geberir
|
|
|
|
|
|
^^SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM, HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ YAŞAYAMIYORUM, BU AŞKI TEK KALPTE TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN CENNET GÖZLÜM BİR TEK SENİ SEVDİM VE SEVEREK ÖLECEĞİM^^
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2008, 03:26:31 ÖS » |
|
 O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE | Alinti: |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE | KaPTaN6 tarafindan gönderildi. |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE | Alinti: |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE | s-e-r-v-e-t tarafindan gönderildi. |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | | bazı anlar vardır unutulmaz bazı zamanlar vardır gecmez bazı insanlar vardır hiç olmez 
| |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE |
^
Ölmez çünkü geberir
| |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE |
kanqa kısılerın zevklerıne bole hakaret edemesın kulaklarını keserım senın 3hılal kurdun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^KaPTaN6^^
Administratör
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 04, 2008, 03:36:17 ÖS » |
|
Zevkine ..çarım görürsün
|
|
|
|
|
|
^^SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM, HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ YAŞAYAMIYORUM, BU AŞKI TEK KALPTE TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN CENNET GÖZLÜM BİR TEK SENİ SEVDİM VE SEVEREK ÖLECEĞİM^^
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 04, 2008, 03:58:35 ÖS » |
|
kanka sana bııs demıyorum ama bıldıgım bısı varsa mıllıyetcılık tarıhte hıc bır vatana hayır getırmedı vatanını sev sevme demıyorum ama pkk nedne basladı onu bıle bılmeden burada konusuyorsun yalcın kucuk youtube yaz pkk nedne olustugunu solesın sana pkk savunundugumu sanma ...... ben ıcındekı fasıt lerın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^KaPTaN6^^
Administratör
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 04, 2008, 04:05:06 ÖS » |
|
 O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | Alinti: |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | s-e-r-v-e-t tarafindan gönderildi. |  O 1 EFSANE O 1 EFSANE | |  O 1 EFSANE | | kanka sana bııs demıyorum ama bıldıgım bısı varsa mıllıyetcılık tarıhte hıc bır vatana hayır getırmedı vatanını sev sevme demıyorum ama pkk nedne basladı onu bıle bılmeden burada konusuyorsun yalcın kucuk youtube yaz pkk nedne olustugunu solesın sana pkk savunundugumu sanma ...... ben ıcındekı fasıt lerın 
benim için neden başladıgı önemli değil ben vatanseverim kabullenmem öldüreceklerini bilsem onlara yaltaklık yapmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 04, 2008, 04:10:27 ÖS » |
|
aman vatan senı beklıyor gıt öl O kenan evrenın q..... ben hainmi arıyorsun alsana pkk dedıgın adam bu siz baslatınız bızım cocuklar bıtırdı isi demisti israil üstdüzey bakanı darbede olum kabullenın bu devletın temelı saglam degıl dinsiz kurarsa her an sallanır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|