• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 227 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici  (Okunma Sayısı 227 defa)
Ekim 18, 2009, 11:59:48 ÖS
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

n-Track'i kullanarak ses dosyaları üzerinde her türlü işlemi rahatlıkla gerçekleştirebileceksiniz Bazen altı üstü bir MP3 dosyasının başındaki cızırtıyı atmak için fellik fellik yazılım arayıp bulamayız

Bulduğumuz düzenleme yazılımları ise ya çok daha karmaşık işlemlere adandıklarından ya da altı üstü bir kes-yapıştır işlemini stratejik operasyon haline getirecek derecede hantal olduklarından bir türlü derdimize derman olamazlar

İşte n-Track Studio, bizi böylesi sinir bozucu uğraşlardan kurtaracak, hem yeni başlayanlara hem de profesyonel öncesi kullanıcılara hitap eden basarili bir ses düzenleme yazılımı

Yazılım; WAV, MP3, WMA, MIDI ve daha birçok ses dosyası üzerinde doğrudan işlemler gerçekleştirebiliyor

Beraberinde gelen eklentilerle (plug-in) birlikte Reverb, Echo, Chorus, Pitch Shift ve Autovol DirectX gibi birçok ses efekti kullanmanıza olanak tanıyor

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM

Google Words: n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Dosyasi, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Belgesi, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Programi, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Oyunlari, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Download, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Resimleri, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Hikayeleri, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Haberleri, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Indir, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Yükle, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Videosu, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Arsivi, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici, Paylasim, Oyun, Torrent,n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, n-track Studio 6.0.6 Build 2520 Portable Dj Programı + Ses Düzenleyici

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS