• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1051 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable  (Okunma Sayısı 1051 defa)
Ağustos 26, 2008, 07:47:20 ÖÖ
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Cinsiyet Bay
Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 11:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4572
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Oyun Hakkında
Neoragex 5.0 neogeo firmasının arcade salonları (bizim tabirimizle atari salonları) için ürettiği oyunları
pc de oynamamız için geliştirilmiş bir emülatördür.5.0 problemsiz olarak çalışan son versiyonu olup şimdiye
kadar arcade de en çok beyenilen 181 oyunu içermektedir. bunların içinde fight to fight tan tutunda iki kişilik
ilerlemeli, quiz lerden bulmacalara kadar çok çeşitli bir oyun yelpazesi bulunmaktadır. kullanımı çok basit
pc nizi zorlamayan ve eğlenceli zaman geçirmesiniz için gayet idealdir.

ÇALIŞTIRILMASI VE AYARLAR :

herhangi bir kurulma gerek yoktur. sadece rarlardan çıkarın ve klasör içerisindeki NeoRAGEx 5.0.exe yi açtıktan sonra ekrana gelecek listeden istediğiniz oyunu seçerek LAUNCH tuşuna basmanız yeterlidir. oyun yüklendikten sonra klavyenizden 3 ve 4 tuşları ile (F tuşları veya numaric tuşlar değil. " tuşu hizasında bulunan sayıları kullanınız) kredi yazarak 1 tuşu ile player 1 ve 2 tuşu ile de player 2 de oyuna başlayabilirsiniz. mevcut ayarlar emülatörün ana menüsünden yapılabileceği gibi oyun içerisindede F tuşları ile görüntü, ses gibi ayarlar yapılabilir. menü ingilizce olduğu ve zaten herkesin anlayabileceği basit bir şekilde olduğu için ayrıntıya girmiyorum.

PC GEREKSİNİZMLERİ

yok denecek kadar azdır.

16 mb ekran kartı
64 mb bellek(RAM) fazlasıyla yetiyor.

NOT :

oyun içerisinde bios tarzı ayarlar konusunda bilgisizseniz kesinlikle F1 tuşuna basmayınız. bu tuş sizi o an açık olan oyunun arcade makinesindeki orjinal bios ayarlarına götürecektir. farkında olmadan yapacağınız bir değişiklik o oyunun dosyasının hasarlanmasına neden olabilir. illede ayarlara bakacaksanız yedek almanızı tavsiye ederim..

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Kasım 23, 2010, 07:15:07 ÖS
iori_yagami'in Bilgileri
iori_yagami
iori_yagami
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj İori_Yagami

Cinsiyet Bay
Üye ID 5
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 12:53:29 ÖS
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 1162
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Saol abi emeğine sağlık +rep

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Google Words: Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Dosyasi, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Belgesi, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Programi, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Oyunlari, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Download, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Resimleri, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Hikayeleri, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Haberleri, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Indir, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Yükle, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Videosu, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Arsivi, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable, Paylasim, Oyun, Torrent,Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Neo Rage X Neo Geo'dan Muhteşem Bir Arşiv Portable

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS