| Ekim 30, 2011, 12:51:30 ÖS |
|
|
Dursun evinden çıktığında birde bakar ki komşusu Temel kendini belinden ağaca asmış halde duruyor.Hemen gidip ipi ağaçtan çözer.Komşusunu ağaçtan indirdikten sonra merakla sorar : -Ha sen ne yapayudun öyle? -Heç kendimi asaydum... -Ha uşağum, penum pildiğum insan poynundan asılayi. Temel üzgün ve çaresiz bir halde komşusu Dursun'a baktıktan sonra cevap verir : -Ben de öyle yapmişudum.Ama ipu poynima pağladığum zaman bi türlü nefes alamayrum. :D
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: Nefes Alamayrum. :D Dosyasi, Nefes Alamayrum. :D Belgesi, Nefes Alamayrum. :D Programi, Nefes Alamayrum. :D Oyunlari, Nefes Alamayrum. :D Download, Nefes Alamayrum. :D Resimleri, Nefes Alamayrum. :D Hikayeleri, Nefes Alamayrum. :D Haberleri, Nefes Alamayrum. :D Indir,
Nefes Alamayrum. :D Yükle, Nefes Alamayrum. :D Videosu, Nefes Alamayrum. :D Arsivi, Nefes Alamayrum. :D Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Nefes Alamayrum. :D , Paylasim, Oyun, Torrent,Nefes Alamayrum. :D , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Nefes Alamayrum. :D , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Nefes Alamayrum. :D
|
Yükleniyor...
|