| Eylül 11, 2011, 02:11:17 ÖÖ |
|
|
´ Aşk ♥ - Yaşamak direnmektir, sevmek güvenmektir. Unutma; 'İnsan çoğu zaman dünyanın hakimi, Bazen de küçük bir kalbin esiridir'.
|
|
|
|
|
|
γuvαrLαnıptα beni buLαmαyαn tüm tencereLere , καpαk oLsun γαnLızLığım ! . ♥
|
|
| Eylül 11, 2011, 02:13:23 ÖÖ |
|
MaVi-HüZüN
|
Hapşurduğunda "Çok yaşa.." deyivermiştim.. Burnunu silip döndü kırmızı gözlerle ona çok yakışan bir yanıt verdi: " BAŞBAŞA..''
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 11, 2011, 02:15:47 ÖÖ |
|
MaVi-HüZüN
|

...Hiç bir düğme olmak istedin mi şu hayatta doğru söyle ben istedim işte... Sırf iliklesinler diye seni bana.."
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 11, 2011, 02:19:50 ÖÖ |
|
MaVi-HüZüN
|
δeиi iŁk Göяdügüм O iŁk Güиdeи Beri αdıиα αsk deyiρ вαgŁαиdıм. ♥ 
Sende; ben, kutba giden bir geminin sergüzeştini, Sende; ben, kumarbaz macerasını keşiflerin, Sende uzaklığı, Sende; ben, imkansızlığı seviyorum. 
Bi yağmur gibi üstümé yağdığın o gündén Béri... SırıLsıkLam yaşıyorum séni...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 11, 2011, 02:21:33 ÖÖ |
|
MaVi-HüZüN
|
Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacaklarını... Okşanmayacaklarını... Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle 
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 11, 2011, 02:24:37 ÖÖ |
|
| Eylül 11, 2011, 02:25:59 ÖÖ |
|
MaVi-HüZüN
|
Geceler şimdilik tek engelim.. ancak ben bu günlerin değerini iyi bilmeliyim.. Çünkü ayrı geçen bu geceler olmasa senin yokluğunun ne demek olduğunu nasıl anlayabilirdim.. Bensiz gecen, benli rüyalarla dolsun sevgilim..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 11, 2011, 02:30:44 ÖÖ |
|
MaVi-HüZüN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Dosyasi, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Belgesi, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Programi, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Oyunlari, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Download, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Resimleri, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Hikayeleri, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Haberleri, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Indir,
Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Yükle, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Videosu, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Arsivi, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: , Paylasim, Oyun, Torrent,Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (: , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ne Olursa Olsun Bu ' ♥ ' Seninle Dursun (:
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |