|
Co-Admin
Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 05:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE
|
 |
« : Temmuz 08, 2008, 10:23:54 ÖS » |
|
Meğer ne kadar da zormuş sevmek Oysa ki dışardan o kadar basit gözüküyor ki... Birine bağlanmak,ona gönlünü kaptırmak, Karşılıklı ya da karşılıksız sevmek.. Ama ağızdan çıkan bu basit kelimeler kadar kolay değil sevmek... Biliyorum çünkü bende kaptırdım gönlümü bir kaç güzele, Ve hepsin de karnımdan sanki bir boşluk akarcasına karşılıksız kaldım.. Seviyordum.. Evet seviyordum ama, Ama sevilemiyordum... Nedenini bilmiyorum ama hep bu döngü de dönüp dolandım... Soruyordum dostlarıma, Sevilmeyi haketmiyormuyum diye, Cevap hep aynıydı,birbirine benzeyen kelimeler ve cümleler.. Sevilmeyi en çok hakedenlerden mişim...mişim !!! Nedenini bilmiyorum ama hep karşılıksız kalıyordum... Meğer ne kadar da zormuş sevmek .. !! Biraz utangaç,sevdim mi tam seven, Kıskanç,sevdiğini paylaşamayan, En önemlisi yapmacık sevgililer gibi kolay kolay seni seviyorum, Demeyen birisiyim... Çünkü özel bir cümle 'seni seviyorum', Yoktan yere kullanılıp tüketilmemesi gereken, En güzel anlarda söylenip,birçok anlam kazandırılması gereken cümledir... Nedenini bilmiyorum ama hep karşılıksız kalıyordu 'sevgim' ... Meğer ne kadarda zormuş sevmek,seni seviyorum demek... Evet ben sevilmeyi hakediyordum, Sahte sevgilerle avunmayı değil, Gerçek sevgilerle büyümeyi ...
Her anında-anımda , yanında-yanımda , olmayı-olmanı Hakediyordum... Çizemesem bile yazardım, Yazdıklarımla büyürdük... Belki herkesten farklı olurduk, Farklı ve bir o kadar sevgi dolu... Nedenini bilmiyorum ama hep karşılıksız kalıyordu... Meğer ne kadar da zormuş sevmek... Seni seviyorum demek . . . ! ! !
Emre-Y
|