| Temmuz 29, 2008, 10:12:02 ÖÖ |
|
|
  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: My Farm TiNYiSO Dosyasi, My Farm TiNYiSO Belgesi, My Farm TiNYiSO Programi, My Farm TiNYiSO Oyunlari, My Farm TiNYiSO Download, My Farm TiNYiSO Resimleri, My Farm TiNYiSO Hikayeleri, My Farm TiNYiSO Haberleri, My Farm TiNYiSO Indir,
My Farm TiNYiSO Yükle, My Farm TiNYiSO Videosu, My Farm TiNYiSO Arsivi, My Farm TiNYiSO Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
My Farm TiNYiSO , Paylasim, Oyun, Torrent,My Farm TiNYiSO , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, My Farm TiNYiSO , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, My Farm TiNYiSO
|
Yükleniyor...
|