| Şubat 29, 2008, 11:06:29 ÖS |
|
| Şubat 29, 2008, 11:14:22 ÖS |
|
|
arkadaşlar eğer boyle bir sorununuz varsa hemen internete bağlanmadan format atın zaten atmasınızda virüsler bilgisayrınızda çoğalmaya başladığında sistem dosyalarınız bozulacaktır ve antıvirüs prgramları işe yaramıyacaktır onun için bilgisayrınza format attıktan sonra ilk olarak antivürüs programınızı yükleyin
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mart 01, 2008, 12:31:11 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
gerçekten uyarın için sağol peki kaspsky filandamı işlemiyor???
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 01, 2008, 12:53:47 ÖÖ |
|
EmRe-Y
|
bu virüs benim pc ye tam 2 kere bulastı 2sindede formatlamak zorunda kaldım cok lanet ve illet bişey yaklasık 2-3 ay dır var bu virüs....
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 01, 2008, 02:38:23 ÖS |
|
bysessiz19
|
virüs sisteme girdikten sonra tum dosyaları programları bozuyor zaten kaspersky da içinde
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mart 02, 2008, 12:51:57 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
sanırım bu msj bana benim pc ye antivirüs yükledim tam 23 tane virüs buldu msnde de vardı hepsini sildim ama yine de tedbirli olmak lazım ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2009, 01:39:49 ÖS |
|
I3y Keşh
|
Paylaşım Icın Sagol
|
|
|
|
|
|
RENKLERİ YEŞİL SİYAH.MEMLEKETİMİN TAKIMIDIR O.O BİR HASTALIK.O BİR YAŞAM.O BİR KARDEŞLİK ÖVGÜSÜ.O BİR ZAMANLARIN FUTBOLCU MAKİNASI. O BİR ZAMANLARIN BİRİNCİ LİGİ,N KORKULU RÜYASI.O HEP GÖNLÜMÜZDE İÇİMİZDE.ÇÜNKÜ ONUN SEVGİSİ BAMBAŞKA ..O BİR KOCAELİ KENTİNİN SİMGESİ.O BİR K O C A E L İ S P O R .....
|
|
| Şubat 09, 2009, 12:06:23 ÖÖ |
|
I3y keşh
|
Bu arada Ben bılıyom nsl kurtulucagınızı bana ozel mesaj atın solerım sıze Bole Seylere Kafa yormayın :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 12, 2009, 12:54:46 ÖS |
|
BircgiM
|
:D
|
|
|
|
|
|
Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar... 
|
|
|
Google Words: Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Dosyasi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Belgesi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Programi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Oyunlari, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Download, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Resimleri, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Hikayeleri, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Haberleri, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Indir,
Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Yükle, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Videosu, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Arsivi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI, Paylasim, Oyun, Torrent,Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |