• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI
Cevap SayisiCevap Sayisi: 8 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1061 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI  (Okunma Sayısı 1061 defa)
Şubat 29, 2008, 11:06:29 ÖS
bysessiz19'in Bilgileri
bysessiz19
bysessiz19 - muhammet ayhan
Administratör
Full Member
*

Kisisel Mesaj Aşk HeRŞeYe DeĞer.

Cinsiyet Bay
Üye ID 2
Kayit Tarihi Ağustos 23, 2007, 08:07:53 ÖS
Nerden İsTaNBuL
Mesaj Sayisi 927
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
WWW Çevrimdışı Çevrimdışı

Bugün sabah saatlerinde aktif olmaya başlayan, henüz kimliği ve etkileri bilinmeyen bir virüs, MSN Messenger adlı sohbet programındaki açıkları kullanarak, yayılmaya başladı.

Pek çok kullanıcının bilgisayar sistemine zarar verdiği bildirilen bu virüs, kişilerin listesindeki diğer insanlar tarafından gönderiliyor. Listenizdeki kişilerden gelecek türü bilinmeyen dosyaları bilgisayarınıza kaydetmemeye özen gösterin.

Sanıyorum türünün ilk örneği olan bir virüsle karşı karşıyayız. Bilgisayarlara hangi yolla bulaştığı henüzbilinmeyen bir virüs, MSN Messenger kullanıcıları arasında hızla yayılıyor. Kullanıcının MSN Messenger adlı sohbet programına dahil diğer kişiler tarafından gönderiliyormuş gibi gelen bu dosyaları kesinlikle kabul etmemek ve bilgisayara kaydetmemek gerekiyor.

Henüz MSN'den veya MSN'in ortağı olduğu MSNBC haber portalından geçen bir haber yok. Fakat jet hızıyla yayılan "MSN Messenger Virüsü" virüsü ortalığı kasıp kavuracak gibi görünüyor.

MSN Messenger üzerinden gelen virüs, kabul edildiği taktirde bir kopyasını otomatik olarak, listede bulunan tüm diğer kullanıcılara gönderiyor. Bu virüs o kadar tehlikeli ki, anti-virüs programlarını ve diğer program yönetimi uygulamalarını da kilitliyor.

ARKADAŞLAR AYRICA MSN ADRESİNİZDEN BİLMEDİĞİNİZ KİŞİLERDEN HERHANGİ BİR DOSYA ALMAYIN HER NE OLURSA OLSUN.ARKADAŞLAR BİRDE ŞÖYLE BİRŞEY VAR BİRİ SİZE VİRÜS ATICAM DEDİĞİ ZAMAN MODEMİNİZİ KAPATIP AÇIN BU SIRADA IP NUMARANIZ DEĞİŞECEKTİR.IP NUMARASI GİZLEMEDE KESİN ÇÖZÜM BEN IP GİZLEME-IP HİDE PROGRAMINI EKLEDİM TAVSİYE EDERİM....

//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\
Şubat 29, 2008, 11:14:22 ÖS
bysessiz19'in Bilgileri
bysessiz19
Administratör
Full Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 2
Nerden İsTaNBuL
Mesaj Sayisi 927
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim

arkadaşlar eğer boyle bir sorununuz varsa hemen internete bağlanmadan  format atın zaten atmasınızda virüsler bilgisayrınızda çoğalmaya başladığında sistem dosyalarınız bozulacaktır ve antıvirüs prgramları işe yaramıyacaktır onun için bilgisayrınza  format attıktan  sonra ilk olarak antivürüs programınızı  yükleyin

Mart 01, 2008, 12:31:11 ÖÖ
bαL10cuк'in Bilgileri
bαL10cuк
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj Çok mu mutLusun ? Merak Etme Birazdan qeçer :)

Cinsiyet Bayan
Üye ID 3
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 11:37:14 ÖÖ
Nerden OradaLarda bi yer
Mesaj Sayisi 2880
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

gerçekten uyarın için sağol peki kaspsky filandamı işlemiyor???

^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!)
^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..)
^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!)
^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?)
^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! )
^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?)
^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?)
^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!)
^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem)

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Mart 01, 2008, 12:53:47 ÖÖ
EmRe-Y'in Bilgileri
EmRe-Y
Co-Admin
Full Member
*

Kisisel Mesaj Güneş'in 0LmaDığı Yere GöLgeLerDe İnemez . . .

Cinsiyet Bay
Üye ID 69
Kayit Tarihi Eylül 20, 2007, 06:12:31 ÖS
Nerden İSTANBUL
Mesaj Sayisi 792
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

bu virüs benim pc ye tam 2 kere bulastı 2sindede formatlamak zorunda kaldım cok lanet ve illet bişey yaklasık 2-3 ay dır var bu virüs....

Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana..
Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
Mart 01, 2008, 02:38:23 ÖS
bysessiz19'in Bilgileri
bysessiz19
Administratör
Full Member
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 2
Nerden İsTaNBuL
Mesaj Sayisi 927
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim

virüs sisteme girdikten sonra tum dosyaları programları  bozuyor zaten kaspersky da içinde

Mart 02, 2008, 12:51:57 ÖS
sensiz19'in Bilgileri
sensiz19
Ziyaretçi

sanırım bu msj bana benim pc ye antivirüs yükledim tam 23 tane virüs buldu msnde de vardı hepsini sildim ama yine de tedbirli olmak lazım  ;)
Ocak 28, 2009, 01:39:49 ÖS
I3y Keşh'in Bilgileri
I3y Keşh
Newbie
*

Cinsiyet Bay
Üye ID 786
Kayit Tarihi Aralık 27, 2008, 05:56:13 ÖS
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Paylaşım Icın Sagol

RENKLERİ YEŞİL SİYAH.MEMLEKETİMİN TAKIMIDIR O.O BİR HASTALIK.O BİR YAŞAM.O BİR KARDEŞLİK ÖVGÜSÜ.O BİR ZAMANLARIN FUTBOLCU MAKİNASI. O BİR ZAMANLARIN BİRİNCİ LİGİ,N KORKULU RÜYASI.O HEP GÖNLÜMÜZDE İÇİMİZDE.ÇÜNKÜ ONUN SEVGİSİ BAMBAŞKA ..O BİR KOCAELİ KENTİNİN SİMGESİ.O BİR  K O C A E  L İ S P O R  .....
Şubat 09, 2009, 12:06:23 ÖÖ
I3y keşh'in Bilgileri
I3y keşh
Newbie
*

Üye ID 988
Kayit Tarihi Şubat 01, 2009, 01:29:38 ÖÖ
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu arada Ben bılıyom nsl kurtulucagınızı bana ozel mesaj atın solerım sıze Bole Seylere Kafa yormayın :)
Şubat 12, 2009, 12:54:46 ÖS
BircgiM'in Bilgileri
BircgiM
Global Moderator
Jr. Member
*

Kisisel Mesaj You will never be good enough....

Cinsiyet Bayan
Üye ID 116
Kayit Tarihi Kasım 07, 2007, 10:39:06 ÖS
Nerden ORDU
Mesaj Sayisi 104
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

:D

Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar...

Google Words: Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Dosyasi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Belgesi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Programi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Oyunlari, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Download, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Resimleri, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Hikayeleri, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Haberleri, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Indir, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Yükle, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Videosu, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Arsivi, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI, Paylasim, Oyun, Torrent,Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Msnde yayılan Viruslere Dikkat....!!!!!!! MSN ADRESİNİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORSANI

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS