| Mayıs 26, 2008, 11:17:15 ÖS |
|
|
Kavak yelleri dizisinde oynayan Pelin Karahan=Aslı'nın msn'si böyleymiş 
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 26, 2008, 11:22:20 ÖS |
|
SaFKaN
|
git başımdan yaa güsel bi nickmiş :D emeğine sağlık cnm :-*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 26, 2008, 11:49:43 ÖS |
|
SaFKaN
|
eft farkettim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 30, 2009, 08:32:04 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
tesekkurler bebem güzel çalısmaymıy
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 31, 2009, 10:14:06 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Rica edeRim
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Kasım 03, 2011, 01:55:33 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
hepside offline.. Dizi bittiği için mi acep 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 03, 2011, 01:57:48 ÖÖ Gönderen: Sυηαηѕωєя° »
|
|
|
|
| Kasım 09, 2011, 12:12:26 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
Büyük oLasıLıkLa (:
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Msn Pelin Karahan Dosyasi, Msn Pelin Karahan Belgesi, Msn Pelin Karahan Programi, Msn Pelin Karahan Oyunlari, Msn Pelin Karahan Download, Msn Pelin Karahan Resimleri, Msn Pelin Karahan Hikayeleri, Msn Pelin Karahan Haberleri, Msn Pelin Karahan Indir,
Msn Pelin Karahan Yükle, Msn Pelin Karahan Videosu, Msn Pelin Karahan Arsivi, Msn Pelin Karahan Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Msn Pelin Karahan, Paylasim, Oyun, Torrent,Msn Pelin Karahan, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Msn Pelin Karahan, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Msn Pelin Karahan
|
Yükleniyor...
| | | | | | |