| Ağustos 30, 2007, 06:02:13 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 01, 2007, 10:11:09 ÖS |
|
DRaGoN
|
harıka yaa guzel paylasım ama kımse kullanmaz yanı :D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 09, 2007, 01:05:01 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
emeğine sağlık aşkomm
erman abi sen kullanırsın o fareye elini sürersin züleyhhahaha
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Kasım 04, 2007, 03:41:04 ÖS |
|
Tako
|
qüsEL olmus eLine sağlık süperr :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 04, 2007, 04:00:33 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
ellerine sağlık harika olmuş :) :) :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 05, 2007, 01:19:37 ÖÖ |
|
fatcil
|
Kardeş ya ben elimi süremem ona hayatta en nefret ettiğim yaratık varsa o da faredir :o Bu güne kadar yılan bile elimi aldım ama bu kadar iğrenç değillerdi ;) Ben almıyım alanada mani olmayayım :D
Yine de eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 14, 2007, 03:50:41 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
emeğine sağlık süperde ben onu kesinlikle elleyemem fareden nefret ediyorum ığğğ :)
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Aralık 29, 2007, 12:40:05 ÖS |
|
iori_yagami
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 29, 2007, 03:47:36 ÖS |
|
bαL10cuк
|
emeğine sağlık süperde ben onu kesinlikle elleyemem fareden nefret ediyorum ığğğ :)
Kardeş ya ben elimi süremem ona hayatta en nefret ettiğim yaratık varsa o da faredir :o Bu güne kadar yılan bile elimi aldım ama bu kadar iğrenç değillerdi ;) Ben almıyım alanada mani olmayayım :D
Yine de eline sağlık
Bilgisayarınızda kullandığınız şey neee_?_
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 29, 2007, 09:16:53 ÖS |
|
EmRe-Y
|
böööwww igrenc yaf :o
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Aralık 30, 2007, 09:14:05 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
akıllım bide nasıl yapılacağını göstermiş walla brawoooo ;D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 03, 2008, 09:44:55 ÖS |
|
iori_yagami
|
hehe ben ellerim iğrenmem
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 03, 2008, 09:48:05 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hehe ben ellerim iğrenmem
ondan şüphem yoq
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 03, 2008, 10:30:05 ÖS |
|
bysessiz19
|
walla çok manyaq bir fare yapmıslar ;D emeğine sağlık ne kadardır fıyatı acaba ? ;D bir tanede ben mı alsam acaba ?
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: Mouse ' u bozulan buraya Dosyasi, Mouse ' u bozulan buraya Belgesi, Mouse ' u bozulan buraya Programi, Mouse ' u bozulan buraya Oyunlari, Mouse ' u bozulan buraya Download, Mouse ' u bozulan buraya Resimleri, Mouse ' u bozulan buraya Hikayeleri, Mouse ' u bozulan buraya Haberleri, Mouse ' u bozulan buraya Indir,
Mouse ' u bozulan buraya Yükle, Mouse ' u bozulan buraya Videosu, Mouse ' u bozulan buraya Arsivi, Mouse ' u bozulan buraya Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Mouse ' u bozulan buraya , Paylasim, Oyun, Torrent,Mouse ' u bozulan buraya , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Mouse ' u bozulan buraya , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Mouse ' u bozulan buraya
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |