|
Co-Admin
Üye Grubu : Full Member
Yas : 19
Kayit Tarihi : Eylül 20, 2007, 05:12:31 ÖS
Üye No : 69
Mesaj Sayisi : 847
Rep Gücü : Karma: 76
Kisisel Mesaj : тhE £s £η мa ¢OяazOη paяa SiEmpяE
|
 |
« : Haziran 16, 2008, 06:36:29 ÖS » |
|
Dilekler diledim hayatımda hep, Umutlar yeşermeden,başlamazdı benim için baharlar.. Dilekler tutup üfledim yaş günü mumlarımı, Üstüne daha kuvvetli olsun diye Kuyulara bıraktığım liralar . .
Hayatın,çıkarsız dilenci rolünü üstlenmiştim Avucuma paralar atılmasını değil de, Umutlar isterdim,avuç avuç . . Maddi hiç birşeye lüzumum yok, Sadece hayatımda ki siyah-beyaz rengi, Yeşertmem için umutlar dilenirdim . .
En sevdiğim renk yeşil(di) Kıyafetlerim hep yeşil(di) Meydanlarda ki sahte karalara bağlanmış, Veya sahte renklere bürünmüş kişi değildim, Bir parça umut dilenen, Dilenciydim ben . .
Batıl bir inanç değil..benimkisi sadece umut...
Yeşil gözlerine bakacağım, Bakıp umutlar yeşerteceğim, Yeşili sevmek için bahaneler bulacağım, Sevgilim bile yok(tu) . .
Kimseler sormaz(dı) neden yeşillere bağlandığımı, Merak dahi etmezler(di),umursamazlar(dı)..
Hadi yine sen kazandın hayat, Bir renge tapmama bile engel çıkarıyorsun.. Umutlarımı lime lime döküyorsun... Hepsini geçtim sana olan inancımı bile mahvediyorsun...
Yapmacık olmamı bekliyorsun değil mi benden .. !! Sana en şahane yapmacık rolünü yapacağım... Senaryo senin olsun, Yönetmen kader olsun, Dublorede ihtiyacım yok, Tüm tehlikeli sahneleri kendim(de) aşarım...
At bacak-bacak üstüne sen, Al eline sigaranı..
At bir kahkaha yukardan bakışlarla bu insan oğluna, Seni Tanrı yarattıysa beni de Tanrı yarattı, Üstün görme kendini, Eşitiz . .
Ben tutarım dileğimi sayarım sonsuz dan geri . . . Peki ya sen .. Sıkılmazmısın,, Monotonluktan ...
EmRe-Y
|