| Haziran 15, 2008, 01:21:43 ÖS |
|
|
Benim Adminliğimi alabilirsin sana söylemiştim böyle olabileceğini.. bu saatten sonra bu kişi mod olmak isteyende olurmu bilmem Bu Tarz sorunlar çıkaraın kişi nasıl olurda Başkasının sorunlarını çözer mecul.. modluğa uymuyor bile şahıs
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2008, 04:05:11 ÖS |
|
bαL10cuк
|
anaaaaa bı konu yazdım mıllet nerelere goturdu :) valla ben zaten tasarımcı deıl donanımcıyım sıtede felan moderatorlugu sadece makara olsun dıe yazdım :)) ama sunu solıım moderator veya admın olmak hersey deıl sız sonucta bı sıteyı sevıyosanız admın veya moderator olmanısa gerenk yok o sıteye emek verdıgınızde emegınızın karsılıgını admınlık veya moderatorluk olarak almasanızda sıte halkının sevgısını kazanarak alırsınız soyleyın sımdı bana hangısı daha ıı moderatorlukmu yoksa sıte halkının sızı sevıp saymasımı
yürü be kanka kim tutar seni abi budamı senin kankan ??? :o
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 19, 2008, 01:09:07 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
anlaşılan birileri bana çok kızmış bioshock kadir abi senin emeğinden bahsetti sana bişey demiyorum zaten sorun da çözüldü benim lafım başkalarınaydı üzerine almana gerek yok zaten listede temizlemeler yapılmış bu konu hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2008, 01:47:22 ÖS |
|
снежинка
|
bencede artık uzatmayalm yha kapansın konu
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Haziran 19, 2008, 02:37:25 ÖS |
|
SaFKaN
|
Bence de konu çok uzadı arkadaşlar admin konusuda çözüldüğüne göre daha fazla uzatmaya gerek yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 14, 2009, 12:19:39 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ula sen malmısın bana mı ole geldi biz bu konuları asalı çok oldu burda nıceleri geldı gitti ama su anda yanımda bır kaç kişi var ve ben onlarla bu yolda sonuna kadar yürüyeceğime eminim sonuçta dediğin gibi burayı ben kurdum gece gunduz çalıstım temalar yaptım paylasımları hazırladım ve benım gibi bır kaç kısı daha var eğer bir karar verilecekse onlarla beraber veririm ;) buna gelip ole bir kişi karar veremez değil liste bana uye lıstesını çıkarsa oy toplasa yıne ben bu bır kaç kısının sözune bakarım neyse bu konu açılmasın bir daha
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 14, 2009, 03:19:54 ÖS |
|
SaFKaN
|
Ben bu konuyu kitlemiştim kim açtı bunu gene... Konu kilit...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 14, 2009, 04:05:20 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Adminlere kilit işlemez
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 14, 2009, 04:54:38 ÖS |
|
SaFKaN
|
onu biliyorum kaptan yaaa :D ama kilit kalkmıştı :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 14, 2009, 09:42:00 ÖS |
|
SaFKaN
|
kilit işlemezse silerim bende hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Dosyasi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Belgesi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Programi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Oyunlari, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Download, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Resimleri, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Hikayeleri, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Haberleri, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Indir,
MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Yükle, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Videosu, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Arsivi, MODERATÖR NASIL OLURUM¿ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
MODERATÖR NASIL OLURUM¿, Paylasim, Oyun, Torrent,MODERATÖR NASIL OLURUM¿, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, MODERATÖR NASIL OLURUM¿, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, MODERATÖR NASIL OLURUM¿
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |