| Ağustos 08, 2008, 08:33:35 ÖS |
|
|
 Masalaskim Toolbar sizlerle Diğer toolbarlardan farkı ne derseniz öncelikle türkçe kullanım, Destek, Radyo, Google ve Hit Sitelerin Arama Cubuğu ve Güncel Hava Durumunu Sizlere Sunuyor. Küçük boyutu ve hızlı kurulumu sayesınde size kolalık sağlıyor, Kendini güncellemede ve size yenilik sunmasıda en iyi özelliği indirmek için Sitemizdeki link cubugundaki ToolBar A tıklayabılır veya buradan indireblirsiniz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 08, 2008, 09:34:51 ÖS |
|
SaFKaN
|
Kadir süper olmuş valla emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 08, 2008, 09:50:26 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Vayy bee Emeğine sağlık Kadir abi Süper bişey olmuş çOK kullanışlı valla Şapka çıkartılcak cinsten :o ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ağustos 09, 2008, 01:38:10 ÖS |
|
bysessiz19
|
süper olmus kadır ab emeğine sağlık ;D :)
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: MasalaskimToolBar Sizlerle Dosyasi, MasalaskimToolBar Sizlerle Belgesi, MasalaskimToolBar Sizlerle Programi, MasalaskimToolBar Sizlerle Oyunlari, MasalaskimToolBar Sizlerle Download, MasalaskimToolBar Sizlerle Resimleri, MasalaskimToolBar Sizlerle Hikayeleri, MasalaskimToolBar Sizlerle Haberleri, MasalaskimToolBar Sizlerle Indir,
MasalaskimToolBar Sizlerle Yükle, MasalaskimToolBar Sizlerle Videosu, MasalaskimToolBar Sizlerle Arsivi, MasalaskimToolBar Sizlerle Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
MasalaskimToolBar Sizlerle, Paylasim, Oyun, Torrent,MasalaskimToolBar Sizlerle, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, MasalaskimToolBar Sizlerle, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, MasalaskimToolBar Sizlerle
|
Yükleniyor...
| | | |