| Nisan 30, 2009, 12:09:19 ÖÖ |
|
|
MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Kısa Bir Süre İçinde Hersey Normale Dönecektir.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 30, 2009, 12:19:55 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Hele şükür kaptan yaa çok sevindim :P Bu arada Allah kolaylık versin sana :)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Dosyasi, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Belgesi, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Programi, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Oyunlari, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Download, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Resimleri, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Hikayeleri, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Haberleri, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Indir,
MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Yükle, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Videosu, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Arsivi, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online , Paylasim, Oyun, Torrent,MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, MasalAskim Kısa Bir Aradan Sonra Tekrardan Online
|
Yükleniyor...
| |