• Giriş Yap

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: liselim(mektup 2)
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 258 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: liselim(mektup 2)  (Okunma Sayısı 258 defa)
Haziran 17, 2009, 08:14:09 ÖS
kalpsiz_melek'in Bilgileri
kalpsiz_melek
Sr. Member
*

Cinsiyet Bayan
Üye ID 1332
Kayit Tarihi Nisan 25, 2009, 05:54:38 ÖS
Nerden k.maraş
Mesaj Sayisi 380
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

merhaba LİSELİM..
      Benden mektubu alınca şaşırmadın umarım.Düm arkadaşlarla görüştüm önceki mektübum sen yıkımiş dediler.
      sanırım yanlış anladın.Üzülmeni saglamak degil amacım benden sana hayır yok demekti amacım.
      Yoksa seni severim bilirsin LİSESİM...

Bana seni anlattılar.beni çok sevdini derdimden sigaraya başlamıssın öylemi??Hemde çok içiyormuşsun.Geceleri gıcık
       tutuyormuş sigaradan.Kendine acı LİSELİM...

Resmimi elinden düşürmuyormussun.Deli gibi olmuşsun.Aklını başına topla öl desem öleceksin dogrumu.Yo ...hayır şimdiye kadar boyle yanan olmadı bana.Hiç kimse sevmedi bu kadar KORKUYORUM SANA AŞIK OLMAKTAN LİSELİM...

---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın--
           !!!..BaYaN PiPo..!!!

Google Words: liselim(mektup 2) Dosyasi, liselim(mektup 2) Belgesi, liselim(mektup 2) Programi, liselim(mektup 2) Oyunlari, liselim(mektup 2) Download, liselim(mektup 2) Resimleri, liselim(mektup 2) Hikayeleri, liselim(mektup 2) Haberleri, liselim(mektup 2) Indir, liselim(mektup 2) Yükle, liselim(mektup 2) Videosu, liselim(mektup 2) Arsivi, liselim(mektup 2) Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Otomatik Tag
liselim(mektup 2), Paylasim, Oyun, Torrent,liselim(mektup 2), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, liselim(mektup 2), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, liselim(mektup 2)

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS