| Haziran 17, 2009, 08:14:09 ÖS |
|
|
merhaba LİSELİM.. Benden mektubu alınca şaşırmadın umarım.Düm arkadaşlarla görüştüm önceki mektübum sen yıkımiş dediler. sanırım yanlış anladın.Üzülmeni saglamak degil amacım benden sana hayır yok demekti amacım. Yoksa seni severim bilirsin LİSESİM... Bana seni anlattılar.beni çok sevdini derdimden sigaraya başlamıssın öylemi??Hemde çok içiyormuşsun.Geceleri gıcık tutuyormuş sigaradan.Kendine acı LİSELİM...
Resmimi elinden düşürmuyormussun.Deli gibi olmuşsun.Aklını başına topla öl desem öleceksin dogrumu.Yo ...hayır şimdiye kadar boyle yanan olmadı bana.Hiç kimse sevmedi bu kadar KORKUYORUM SANA AŞIK OLMAKTAN LİSELİM...
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
|
Google Words: liselim(mektup 2) Dosyasi, liselim(mektup 2) Belgesi, liselim(mektup 2) Programi, liselim(mektup 2) Oyunlari, liselim(mektup 2) Download, liselim(mektup 2) Resimleri, liselim(mektup 2) Hikayeleri, liselim(mektup 2) Haberleri, liselim(mektup 2) Indir,
liselim(mektup 2) Yükle, liselim(mektup 2) Videosu, liselim(mektup 2) Arsivi, liselim(mektup 2) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
liselim(mektup 2), Paylasim, Oyun, Torrent,liselim(mektup 2), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, liselim(mektup 2), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, liselim(mektup 2)
|
Yükleniyor...
|