| Eylül 25, 2008, 05:19:32 ÖS |
|
|
 |
|
|
Lise aşkları...Kalp ağrısı okul çıkışlarında nasılda artar.Ertesi güne kadar onu görmemek en büyük sıkıntıdır göğüste.Ama defterler ve kalem kutusu içinde gizlenmiştir.Zaten hiç çıkmaz aklından gözleri.Nereye baksan o vardır.onun sesi*onun gülüşü*onun saçları...Matematik ve kimya formülleri boşuna bir var olma çabası verirler.Ne ertesi günkü fizik sınavı ne de coğrafyacının sözlüye kaldırma ihtimali yok edebilir o lise aşkının mide ağırtan özlemini.Hele birde mezuniyet töreni varsa o yıl...Gelecek ve sınav kaygısına birde ayrılık acısı ekleniyorsa...Bir de üstüne üstlük gizli bir sevdaysa...Yani konuşulmamışsa*sadece bakıyorsa o iki çift göz birbirine dahada amansızdır beklemek artık.Aslında mezuniyet törenleri bir dönüm noktasıdır.En iyi arkadaşlarından ayrılmak*çok kızılan hatta nefret edildiği sanılan öğretmenlerin bile özleneceğini fark etmek.Büyümenin bittiğini*yaş almanın başladığını anlamak.O gece en güzel*en yakışıklı olmak gerekir.Çünkü o gece bir tek gecedir artık*yaşam devam ettiği sürece*Lise Aşkının dans ederken elini nasıl tuttuğunu*saça iliştirilmiş o gülün nasıl da kırmızı olduğunu*hep birlikte söylenen şarkıların ve omuz omuza sarılmış bu topluluğun*artık sadece bir fotoğrafta bir arada kalacağını*yıllar sonra bir albümün arasında görünce anımsayacaktır ergin kişi.Her Mayıs ayında biraz daha uzak bir anı yada duyulduğunda gülümseten bir şarkı.Biliyormusunuz*hiç bir şeye benzemez tüm telaşlar içindeki o dupduru LİSE AŞKI!
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: LİSE AŞKI Dosyasi, LİSE AŞKI Belgesi, LİSE AŞKI Programi, LİSE AŞKI Oyunlari, LİSE AŞKI Download, LİSE AŞKI Resimleri, LİSE AŞKI Hikayeleri, LİSE AŞKI Haberleri, LİSE AŞKI Indir,
LİSE AŞKI Yükle, LİSE AŞKI Videosu, LİSE AŞKI Arsivi, LİSE AŞKI Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
LİSE AŞKI, Paylasim, Oyun, Torrent,LİSE AŞKI, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, LİSE AŞKI, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, LİSE AŞKI
|
Yükleniyor...
|