| Temmuz 21, 2009, 12:40:28 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Lara Resimleri Dosyasi, Lara Resimleri Belgesi, Lara Resimleri Programi, Lara Resimleri Oyunlari, Lara Resimleri Download, Lara Resimleri Resimleri, Lara Resimleri Hikayeleri, Lara Resimleri Haberleri, Lara Resimleri Indir,
Lara Resimleri Yükle, Lara Resimleri Videosu, Lara Resimleri Arsivi, Lara Resimleri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Lara Resimleri, Paylasim, Oyun, Torrent,Lara Resimleri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Lara Resimleri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Lara Resimleri
|
Yükleniyor...
|